Kehon ja mielen ayurveda — Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin menetelmä

Vaidya, Janesh
Nimeke: Kehon ja mielen ayurveda — Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin menetelmä
Alkuteos: Ayurveda för ditt sinne
Tekijät: Vaidya, Janesh (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjami (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522601087
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Ayurveda för ditt sinne
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 3. painos, 2018
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 363
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Viisas Ravinto
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ayurveda, itsehoito, luontaishoito, hoitomenetelmät, itämainen filosofia, lääketiede, kokonaisvaltainen lääketiede, mind and body
Kehon ja mielen ayurveda auttaa ymmärtämään tuhansia vuosia vanhaa intialaista ayurveda-elämänfilosofiaa. Se on maailman vanhin parannusmenetelmä. Ayurvedan lähtökohtana on kokonaisnäkemys, jonka mukaan ihmisen keho ja mieli ovat erottamattomat. Ymmärtääksesi itseäsi ja sitä, miksi voit ja tunnet juuri niin kuin teet, sinun täytyy oppia tuntemaan oma persoonallisuutesi ja ymmärtää mielen anatomiaa.

Kehon ja mielen ayrveda koostuu kolmesta osasta. Ensimmäisessä osassa kuvaillaan kehon ja mielen yhteyttä, sielun alkuperää ja muutoksia elämän aikana. Toisessa osassa saat tietää, millainen ruokavalio ja elämäntapa sopivat juuri sinulle sinua hallitsevan elementin mukaan. Kolmas osa käsittelee sitä, kuinka voit käyttää oman kehosi energiatasoja psyykkisen ja fyysisen terveytesi parantamiseen. Mukana on myös kotona tai työpaikalla tehtäviä harjoituksia, jotka vaihtelevat helpoista vaativampiin.


Suosittelemme myös: