Kehonpainoharjoittelun käsikirja

Lauren, Mark; Clark, Joshua
Nimeke: Kehonpainoharjoittelun käsikirja
Alkuteos: You Are Your Own Gym
Tekijät: Lauren, Mark (Kirjoittaja)
Clark, Joshua (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840751
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 9.11.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: You Are Your Own Gym
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 253
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 79.6 Kuntoliikunta. Kuntourheilu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kehonrakennus, lihakset, voimaharjoittelu, voimailu, harjoittelu
Kattava perusteos nerokkaan yksinkertaiseen ja hämmästyttävän tehokkaaseen lihasharjoitteluun, jolla saavutat huippukunnon.

Kehonpainoharjoittelu rakentaa enemmän lihaksia kuin painonnosto ja polttaa enemmän rasvaa kuin aerobic. Se kehittävät tasapainoa ja vakautta, ja siten auttaa ehkäisemään myös loukkaantumisia.

Mark Laurenin luomalla kunto-ohjelmalla treenaat helposti, missä vain oletkin, käyttämällä vastuksena omaa kehonpainoa ja kotoa löytyviä apuvälineitä. Tuloksia syntyy nopeasti. Treenaa vain 30 minuuttia päivässä, neljä kertaa viikossa.
Kirjassa on kolme eritasoista harjoitusohjelmaa, yksityiskohtaiset ohjeet ja kuvat 125 harjoituksen, joilla kehität lihaksiasi ja saavutat huippukunnon. Lauren tuo esiin kirjassaan myös kehonpainoharjoittelun hyödyt, tavoitteet ja onnistumisen avaimet. Löydät kirjasta myös motivaatiotekniikoita ja ravitsemusneuvoja harjoituksesi tueksi.

Mark Lauren on Yhdysvaltain armeijan eliittikouluttaja. Hän hioi menetelmäänsä valmistaessaan lähes tuhatta harjoittelijaa armeijan erikoisoperaatioiden äärimmäisiin vaatimuksiin. Lauren on erikoisjoukkojen taisteluhallintajoukkojen jäsen, triathlonisti ja thainyrkkeilijä. www.marklauren.com


Suosittelemme myös: