Kehosi tietää vastauksen  — Löydä sisäinen viisautesi fokusoivan läsnäolon avulla

Rome, David I.
Nimeke: Kehosi tietää vastauksen  — Löydä sisäinen viisautesi fokusoivan läsnäolon avulla
Alkuteos: Your Body Knows the Answer
Tekijät: Rome, David I. (Kirjoittaja)
Laitinen, Erkka (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522609809
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Alkuteos: Your Body Knows the Answer
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2022
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 200
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkinen kasvu, tietoinen läsnäolo, ruumis, aistimukset, tietoisuus, tunteet, merkitykset (semantiikka), tulkinta, ongelmanratkaisu, elämäntaito, mietiskely, harjoitukset
Haluatko syventää yhteyttäsi itseesi ja toisiin ihmisiin?

Omassa kehossamme ja sen tuntemuksissa piilevät vastaukset kysymyksiin ja ratkaisut ongelmiin. Yhteys kehoomme voi olla hukassa. Annamme ympäristön mielipiteiden ohjata ja määritellä sitä, kuka olemme ja mitä teemme. David I. Rome havainnollistaa kirjassaan Kehosi tietää vastauksen fokusoivaksi läsnäoloksi kutsuttua tekniikkaa, jonka avulla ihminen oppii tunnistamaan kehonsa hienovaraisia tuntemuksia ja tulkitsemaan kehonsa viestejä sekä tekemään aiempaa parempia valintoja ja elämään aidossa vuorovaikutuksessa toisten ihmisten ja maailman kanssa.

Filosofi ja psykologi Eugene Gendlinin 1970-luvulla kehittämä Fokusointi-tekniikka perustuu merkitystuntemukseen. Rome on yhdistänyt fokusointiin buddhalaisuuden mindfulness-tekniikoita, ja kirjan runsaat käytännön harjoitukset auttavat löytämään yhteyden oman kehon viisauteen.

David I. Rome on yhdysvaltalainen opettaja, valmentaja ja kirjailija, jonka fokusoivan läsnäolon tekniikkaa opettaviin työpajoihin ovat osallistuneet tuhannet ihmiset ympäri maailman. Hän on harjoittanut buddhalaisuutta 1970-luvun alusta lähtien.


Suosittelemme myös: