Kevyempi KETO käsikirja

Krebber, Elviira
Nimeke: Kevyempi KETO käsikirja
Tekijät: Krebber, Elviira (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609274
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 263
Tuoteryhmät: Viisas Ravinto
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ketogeeninen ruokavalio, vähähiilihydraattinen ruokavalio, veganismi, kasvisravinto, kasvisruoat, ruokavaliot, ruokaohjeet
Haluaisitko kokeilla ketogeenista ruokavaliota, mutta välttää samalla eläinperäisiä tuotteita? Vai haluaisitko parantaa vointiasi vähentämällä hiilihydraattien syömistä?

Kevyempi ketokäsikirja esittelee yksityiskohtaisesti sekä makroravintoaineet, eli hiilihydraatit, rasvat ja proteiinin, että mikroravintoaineet, eli vitamiinit ja kivennäisaineet, puhtaasti kasvikunnan tuotteilla elävän ketoilijan näkökulmasta. Kirja on keto-vegaaniseen ruokavalioon perehdyttävän trilogian toinen osa.

Elviira Krebber kertoo teoksessa, mihin näitä moninaisia aineita kehossa tarvitaan ja mitkä ovat niiden parhaat lähteet kevyemmin ketoilevalle. Ravintoainetaulukoista lukija löytää helposti ravinteikkaimmat kasvikunnan ainekset.

Kirjassa on paljon ravitsevien ja helposti sulavien ruokien vegaanisia reseptejä. Ohjeet sisältävät mahdollisimman vähän kasvikunnan antiravinteita tofun ja soijan ylettömän käytön sijaan. Ne sopivat jokaiselle täysipainoisesta vähähiilihydraattisesta ravinnosta kiinnostuneelle.

Elviira Krebber on filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja, Suomen ensimmäinen Keto Coach ja viittä vaille valmis ravintoterapeutti. Hän on ketogeenisen ruokavalion pioneereja Suomessa, ja itse noudattanut terveyssyistä ketogeenista ruokavaliota jo yli kymmenen vuoden ajan. Kasvissyöjä Elviira oli 20 vuotta - suuren osan ajasta noudattaen raakaa kasvisruokavaliota tai vegaanista ruokavaliota. Elviira on kirjoittanut ketogeenisesta ruokavaliosta jo usean vuoden ajan. Hän bloggaa, luennoi, kirjoittaa kirjoja ja ottaa vastaan yksityisasiakkaita. Hänen suomen- ja englanninkieliset kirjansa ovat olleet myyntilistojen kärjessä ja hänen blogeillaan on satoja tuhansia seuraajia. Sosiaalisessa mediassa Elviiralla on yli miljoona seuraajaa.


Suosittelemme myös: