Koko perheen järkevä ruokavalio

Krebber, Elviira
Nimeke: Koko perheen järkevä ruokavalio
Tekijät: Krebber, Elviira (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840553
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.9.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 299
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisas Ravinto
Kirjastoluokka: 59.34 Ravinto-oppi. Ruokavaliot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ketogeeninen ruokavalio, ketoosi, sokeriton ruokavalio, gluteeniton ruokavalio, terveys, terveysvaikutukset, lapsiperheet
Tue koko perheen hyvinvointia ruokavaliolla, joka soveltuu kaikille vauvasta vaariin.

Terveelliset ruokatottumukset rakennetaan jo lapsuudessa, josta ne jatkuvat läpi koko elämän. Koko perheen järkevä ruokavalio perehdyttää lukijan vaivattoman ja terveyttä edistävän ruokavalion saloihin.

Kirjan konkreettisilla neuvoilla toteutat järkevän ja ravitsevan ruokavalion kaikenikäisille siten, että terveellisestä ruokailusta tulee jokaiselle helppo elämäntapa. Kirjan vinkeillä valmistat ruoat arkiruokailusta juhliin. Saat ideoita lasten fiksuihin synttäritarjoiluihin sekä ohjeita parempiin ruokavalintoihin kaupassa, matkalla tai laitosruokailussa.

Kirja kokoaa Elviira Krebberin suosikkireseptit vuosien varrelta. Yli 80 mutkatonta ja herkullista reseptiä valmistuvat kädenkäänteessä ja innostavat koko perheen valmistamaan ravitsevaa ja terveellistä ruokaa -- helposti ja tavallisista aineksista!

Kirja on päivitetty versio aiemmin ilmestyneestä Järkevä ketoruokavalio -kirjasta.

Elviira Krebber on filosofian maisteri, diplomiravintoneuvoja ja Keto Coach. Hän on parantanut itsensä järkevällä ketoruokavaliolla lukuisista terveysongelmista. Elviira opettaa terveysopisto Saluksessa, ja on jo kymmenen vuoden ajan pitänyt suosittua Low-Carb, So Simple-blogia. Blogilla on maailmanlaajuisesti noin miljoona seuraajaa. Hän on myös yksi ruokabrändi Ketokamun perustajista. Suursuosion saavuttanut Ketokamun Leivontamix sekä valmisruokakeitot Kukkis ja Parsis ovat syntyneet Elviiran kynästä.


Suosittelemme myös: