Kun enkeli myöhästyy Metrosta — Draamarunoelma viidessä näytöksessä

Porthan, Piritta
Nimeke: Kun enkeli myöhästyy Metrosta — Draamarunoelma viidessä näytöksessä
Tekijät: Porthan, Piritta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522600813
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Muut
Kirjastoluokka: 82.2 Suomenkieliset runot
Draamarunoelma viidessä näytöksessä

Kun enkeli myöhästyy Metrosta kertoo nuoren Aavan kipeän kasvutarinan. Aava elää romahtamisen, syrjäytymisen ja päihteiden keskellä ja on kadottaa itsensä niihin. Rikkinäisestä sydämestään huolimatta Aava jaksaa kuitenkin uskoa universaalin rakkauden sataprosenttiseen hyvään.

Kun enkeli myöhästyy Metrosta on Piritta Porthanin esikoisteos. Sen koskettava tarina rakentuu eri aikatasoilla liikkuvista teksteistä. Muodoltaan teos on viisinäytöksinen draamarunoelma, joka koettelee kirjallisuuden perinteisiä lajirajoja. Porthan yhdistääkin teoksessaan taitavasti kertomataiteen, runon ja näytelmän keinoja. Runotekstit kuljettavat tarinaa draamallisten kohtausten tavoin ja sopivat siten myös näyttämölle.

Piritta Porthan (s.1977) on helsinkiläinen esikoiskirjailija ja vapaa toimittaja. Hän on voittanut Rytmi-instituutin rocklyriikkakilpailun ja sijoittunut lastenrunoillaan Runo-Kaarina-kilpailussa viiden parhaan joukkoon. Hän on työskennellyt myös näyttelijänä ja laulajana. Porthan on kahden lapsen äiti, joka harrastaa joogaa ja lukemista.


Suosittelemme myös: