Kun sairaus haastaa kaiken

Salonen, Pauliina
Nimeke: Kun sairaus haastaa kaiken
Tekijät: Salonen, Pauliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841567
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 25.9.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 25.9.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Ei ole sattumaa, minkälainen ihminen minusta tuli. Eikä liene sattumaa sekään, että sairastuin.

Mitä tekee psykoterapeutti odottamattoman syöpädiagnoosin saadessaan? Koronapandemia on hiljentänyt maailman, ja kaksikymmentä vuotta ammatikseen muita auttanut joutuukin itse avuntarvitsijan asemaan. Mistä löytyvät voima ja keinot, joihin voi kriisin keskellä tukeutua?

Kun sairaus haastaa kaiken on elämän ja kuoleman ihmeitä pohdiskeleva henkilökohtainen selviytymistarina. Reaaliajassa etenevään sairauskertomukseen kietoutuvat niin syvä hengellinen etsintä kuin kirjoittajan oma elämänpolkukin.

Sairastumisen myötä menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus joutuvat uuteen valoon. Vanhat selviytymismekanismit kytkeytyvät päälle. Syvimmän epätoivon hetkinä
apua on kuitenkin saatavilla yllättäviltäkin tahoilta.

Kirjoittajan kokonaisvaltaisen ymmärryksen lisääntyessä sairaus ei lopulta näyttäydykään epäonnisena sattumana, vaan osana elämän jatkumoa. Sairastumiseen johtaneita syitä voidaan - ympäristö- ja fysiologisten tekijöiden lisäksi - jäljittää aina aiempien sukupolvien kokemuksiin saakka.

Pauliina Salonen on helsinkiläinen gestalt-psykoterapeutti, citymystikko, monipuolinen musiikin harrastaja ja tarinoiden rakastaja. Kun sairaus haastaa kaiken on Pauliina Salosen esikoisteos.


Suosittelemme myös: