Kun sairaus haastaa kaiken

Salonen, Pauliina
Nimeke: Kun sairaus haastaa kaiken
Tekijät: Salonen, Pauliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841567
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 25.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 25.9.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Lohdutusta ja toivoa vakavan sairauden pysäyttämille.

"Tiedän, miten vaikeaa voi olla suhtautua ihmiseen, jolla on kriisi. Väärät sanat loukkaavat herkästi. Minullekin käy niin. Ymmärrän, että neuvoilla tarkoitetaan hyvää, mutta en aina pysty ottamaan niitä vastaan ja suutun. Tarvitsisin jonkun, joka uskaltautuisi kanssani pimeyteen. Oppaana voi olla ainoastaan hän, joka on pimeässä käynyt. Onneksi ystäväni, joka on itse kokenut syövän ja selviytynyt siitä, ei säikähdä sitä syvää kuilua, johon välillä suistun, vaan odottaa tyynesti, että kiipeän ylös."

Kun Pauliina Salonen sai syöpädiagnoosin odottamatta keskellä koronapandemiaa, joutuivat kaikki elämän tukipilarit testiin. Mikä kantaa silloin, kun elämänhallinta ja turvallisuudentunne pettävät alta? Mistä löytyy voima selviytymiseen, kun voimat ovat jo valmiiksi vähissä?

Kun sairaus haastaa kaiken kertoo psykoterapeutin ja citymystikon jyrkästä oppimiskäyrästä. Kirja on selviytymis- ja vertaistukitarina, joka kertoo syvemmin myös siitä, miten erilaiset kokemukset voivat toimia tienviittoina elämän todelliseen olemukseen. Teksti kulkee monella tasolla: nykyhetken syöpähoidoissa, henkisissä ja terapeuttisissa oivalluksissa sekä menneisyyden muistoissa.

Terapeuttisista menetelmistä ja näkökulmista kerrotaan omien kokemusten ja havaintojen kautta. Myös luonto ja musiikki ovat keskeisissä rooleissa. Onko kahdenkymmenen vuoden terapiakokemuksesta ja hengellisistä oivalluksista apua elämän ja kuoleman suurien kysymysten edessä?

Pauliina Salonen on helsinkiläinen gestalt-psykoterapeutti, citymystikko, monipuolinen musiikin harrastaja ja tarinoiden rakastaja. Kun sairaus haastaa kaiken on Pauliina Salosen esikoisteos.


Suosittelemme myös: