Kun sielu palaa

Peltola, Kaisa
Nimeke: Kun sielu palaa
Tekijät: Peltola, Kaisa (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841055
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 3.3.2025. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 3.3.2025
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2025
Julkaisuvuosi: 2025
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Sielulla on kaikki avaimet niin merkitykselliseen elämään kuin kehitykseemme ihmisenä ja ihmiskuntana.

Miten elää keskeneräisessä maailmassa ja luoda ennenkokematonta uutta todellisuutta? Miten siirtyä mielen ylivallasta sielutietoisuuteen? Henkisen kasvun ohjaaja Kaisa Peltola jatkaa Kun sielu palaa -teoksessaan siitä, mihin hänen aiempi kirjansa Häpeän alkemia loppuu.

Olemme uuden aikakauden alussa, joka vaatii meiltä paluuta omaan sieluumme. Peltola kutsuu tätä kokonaisvaltaista prosessia sielullistumiseksi. Se on kuin metamorfoosi toukasta perhoseksi - todellinen luontomme avautuu ja sulautuu osaksi sitä ympäröivää maailmaa.

Teos ohjaa sinut lempeästi läpi sielullistumisen prosessin. Sen avulla voit kokea olevasi yhteydessä kaikkeen ja olla mukana luomassa yhteistä maailmaa. Maailmaa, jonka olemme sisimmässämme tienneet mahdolliseksi. Teos avaa sielullistumista orgaanisena ja luonnollisena prosessina, joka on vääjäämätön osa ihmiskunnan kasvua ja evoluutiota.

Henkisen kasvun ohjaaja, kirjailija, KTM Kaisa Peltola kokee pohjimmiltaan olevansa mystikko, elämän mysteerien intohimoinen tutkija ja näkymättömän näkyväksi tekijä. Hänen ensimmäinen teoksensa Häpeän alkemia - Erillisyydestä elävään yhteyteen (Viisas Elämä, 2020) avasi näkymättömiä sisäisiä ja kulttuurisia rakenteita, jotka pitävät luontomme lukittuna.


Suosittelemme myös: