Kuuden kuun valtakunta: Tuhon siemen

Jänö, Rasaliina
Nimeke: Kuuden kuun valtakunta: Tuhon siemen
Tekijät: Jänö, Rasaliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841420
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 14.8.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 14.8.2024
Hinta: 33,50 € (30,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 128
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: L84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Ikäsuositus: 7 - 12
Genre: fantasia
Fantasiaseikkailu ystävyyden voimasta ja luottamuksesta.

"Bel kurkisti ulos havuskuusen raskaiden, märkien oksien lomasta. Sydän jätti lyönnin välistä. Heidän tulosuunnassaan ei ollut enää kerta kaikkiaan mitään. Ei metsää ja sen halki polkua kodille, koska kotia ei ollut. Kaiken oli niellyt pahan unen tapaan mustuus, joka ahmi ympäristöä kuin nälkäinen perskuinen. Sade oli tyyntynyt ja tuulen rippeet ujelsivat puiden latvoissa. Bel vetäytyi takaisin havuskuusen suojiin. Kuinka oli mahdollista, että kaikki muuttui yhdessä silmän räpäyksessä? "

Otavan tähtirykelmästä viistosti kohti Käärmeenkantajan tähdistöä. Kissan elämän verran suoraan ja loiva koukkaus kohti Isoa koiraa. Siellä häämötti vihdoin Kuuden kuun valtakunta.

Kuuden kuun valtakuntaa kohtaa tuhannen vuoden välein kaiken nielevä myrsky. Sisarukset Bel ja Era saavat ratkaistavakseen vaativan haasteen. Kuinka pelastaa maailma ja saattaa kadonneet ystävät yhteen? Apunaan heillä on isoisän vanhat muistiinpanot ja pussillinen parantavia kristalleja.

Teos kuljettaa lukijaa halki Kuuden kuun valtakunnan mystisten maisemien ja kaiken sen ihmeellisyyden. Bel ja Era oppivat matkallaan, kuinka voimakas ystävyyden side on ja kuinka tärkeää on voida luottaa toiseen. Huolettomista esiteineistä kasvaa seikkailun aikana vastuuntuntoisia ja kekseliäitä nuoria.

Rasaliina Jänö on Järvenpäässä asuva, mielikuvituksesta valoa ja voimaa ammentava kirjailija ja kuvataiteilija. Rasaliinan sydäntä lähellä on kirjoittaa tarinoita lapsille, jotka tarvitsevat seikkailua elämäänsä. Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat Viimeisen munasolun maailmanvalloitus (Viisas Elämä, 2024) sekä lasten fantasiaseikkailut Taikakello (Kustannus-Mäkelä, 2022) ja Hehkumaa (Kustannus-Mäkelä, 2023). Pienemmille lukijoille Rasaliina on kirjoittanut Lulun ja Pikon kuvakirjaseikkailut (Kustannus-Mäkelä, 2021, 2022).


Suosittelemme myös: