Kvanttifysiikasta energiahoitoihin — Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen

Blomqvist, Johanna
Nimeke: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin — Fyysikon matka mieleen ja paranemiseen
Tekijät: Blomqvist, Johanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841451
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 7.2.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 298
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 59.4 Hoitomenetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vaihtoehtolääkintä, hoitomenetelmät, parantaminen (terveys), energia, reiki, tieteellinen maailmankuva, kvanttifysiikka, mind and body, kokemukset, fyysikot, parantajat
Mitä energiahoidoissa välitettävä energia oikein on? Tehoavatko hoidot, ja jos tehoavat, niin mihin? Mitä tiede voi sanoa energiahoidoista?

Näihin kysymyksiin fysiikasta väitellyt tohtori Johanna Blomqvist halusi löytää vastaukset. Vastauksia hän etsii tehdyistä tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekä mielestä ja tietoisuudesta.

Energiaparantamiseen liittyy sellaisia käsitteitä kuin mielen vaikutus omaan tai muiden hyvinvointiin, hoitaminen kanavoimalla energiaa käsillä sekä kaukohoitaminen. Käsitteet ovat vieraita arkipäivän materialistiseen maailmankuvaan tottuneille.

Kvanttifysiikan näkökulmasta energiaparantaminen ei kuitenkaan ole kovinkaan outoa. Vaikka kvanttifysiikka käsitteleekin hiukkasia eikä ihmisiä, siinä puhutaan siitä, kuinka kaksi hiukkasta voi olla yhtä ja vaikuttaa etäältä toisiinsa. Kvanttifysiikan mukaan olemme myös kaikki samaa värähtelevää energiaa.

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin kertoo siitä, miten uudet ajattelutavat voivat avata tuoreen näkökulman itseemme ja omiin voimavaroihimme. Kirjan uudistettu laitos sisältää lisäksi uusimpia tutkimuksia, lisää kokemuksia ja lisäharjoituksia.

Filosofian tohtori Johanna Blomqvist on kylmävesiuintiin hurahtanut fyysikko, yrittäjä ja kansainvälisesti julkaissut kirjailija. Hän lähestyy aiheitaan avoimesti tutkijan asenteella. Blomqvistin muita julkaistuja teoksia ovat Veden mysteeri - Sukellus syvimpään olemukseemme (Viisas Elämä, 2023) sekä Hypertodellisuus - Olet olemassa ja merkittävä (Basam Books, 2020).


Suosittelemme myös: