Kysy ensin MIKSI — Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa

Sinek, Simon
Nimeke: Kysy ensin MIKSI — Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa
Alkuteos: Start with Why
Tekijät: Sinek, Simon (Kirjoittaja)
Oksanen, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840300
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.2.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Start with Why
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtaminen, johtajuus, motivaatiojohtaminen, menestyminen, menestystekijät, motivointi, edelläkävijät, innovaatiot, viestintä, markkinointiviestintä, motivaatiopsykologia
Ratkaiseva ero menestymisen ja epäonnistumisen välillä on yksi ainoa kysymys: MIKSI.

Kirjassaan Kysy ensin miksi - Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa Simon Sinek osoittaa runsain esimerkein, miten maailmaan eniten vaikuttaneet johtajat ajattelevat, toimivat ja viestivät samalla tavalla, ja miten se eroaa siitä, mitä kaikki muut tekevät. Kaikki alkaa kysymyksestä MIKSI.

Yli vuosikymmenen ajan Sinek on inspiroinut yksilöitä ja organisaatioita miettimään omaa tarkoitustaan ja arvojaan ja lähtemään liikkeelle niiden pohjalta. Tässä kirjassa hän esittelee kehittämänsä Kultaisen ympyrän käsitteen. Se tarjoaa viitekehyksen, jonka perusteella voidaan rakentaa organisaatioita, johtaa yhteiskunnallisia liikkeitä ja inspiroida ihmisiä. Kun saadaan selville syy MIKSI, ollaan matkalla menestykseen ja maailman muuttamiseen.

Simon Sinek on amerikkalainen bestseller-kirjailija ja luennoitsija. Hän on opettanut johtajia ja organisaatioita inspiroimaan ihmisiä ja luennoinut niin pienissä kuin suurissa yrityksissä, Hollywoodissa, Yhdysvaltain kongressissa ja Pentagonissa. Sinekin kirjaan perustuva TED Talk on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista luennoista.


Suosittelemme myös: