Läsnäolon voima -opaskortit

Tolle, Eckhart
Nimeke: Läsnäolon voima -opaskortit
Alkuteos: Power of Now: Inspiration Card Deck
Tekijät: Tolle, Eckhart (Kirjoittaja)
Virtanen, Hanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841796
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Tulossa 14.10.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 14.10.2024
Hinta: 42,00 € (33,87 € alv 0 %)

Alkuteos: Power of Now: Inspiration Card Deck
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Elämäntaidon klassikon parhaat oivallukset nyt kortteina!

”'Mitä sisälläni tapahtuu tällä hetkellä?' Kysymys ohjaa sinut oikeaan suuntaan. Älä analysoi, vaan ainoastaan tarkkaile. Keskitä huomiosi sisimpääsi. Aisti tunteen energia. Jos mitään tunnetta ei ole läsnä, siirrä huomiosi entistä syvemmin kehosi sisäiseen energiakenttään. Se on reitti olemiseen.”

Eckhart Tollen rakastetun klassikon viisaat ajatukset julkaistaan nyt kauniina 50 kortin pakkana. Huippusuosittuun kirjaan pohjaavat ajatukset ja selkeät ohjenuorat auttavat vapautumaan mielen kahleista, pysymään läsnä tässä hetkessä sekä löytämään yhteyden omaan sisimpään.

Läsnäolon voima -opaskortit ovat oivallinen työkalu, jolla löydät elämääsi lisää armollisuutta, levollisuutta ja keveyttä. Voit käyttää kortteja opastuksena tai päivittäisissä meditaatioissa. Korttien aiheisiin sisältyvät muun muassa tien löytäminen nykyhetkeen, ajattelusta irtautuminen ja kärsimyksen muuttaminen rauhaksi.

Eckhart Tollesta on tullut yksi maailman inspiroivimmista kirjailijoista ja henkisistä opettajista. Hänen oivalluksensa eivät pohjaudu mihinkään tiettyyn uskontoon, oppijärjestelmään tai guruun. Maailmanlaajuinen menestyskirja Läsnäolon voima on muuttanut tuhansien ihmisten elämän. Tolle on valinnut näiden korttien sanat välittääkseen kirjansa voiman muutamina lyhyinä lauseina.


Suosittelemme myös: