Lempeän elämän käsikirja säätäjille — Anna rakkauden ohjata

Siitonen, Leena
Nimeke: Lempeän elämän käsikirja säätäjille — Anna rakkauden ohjata
Tekijät: Siitonen, Leena (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522606600
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 214
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, itsetuntemus, empatia, hyväksyminen (psykologia), luopuminen, perfektionismi, henkinen kasvu, intuitio, ilo, aitous, kiireettömyys
Joskus on vaikeaa olla itselleen lempeä. Emme usko olevamme ihania juuri sellaisina kuin olemme, ponnistelematta. Vaadimme itseltämme mahdottomia, suoritamme, yritämme olla täydellisiä,
turhaudumme ja koemme riittämättömyyttä.

Elämä voi kuitenkin sujua myös paljon rennommin! Mitä jos suorittamisen sijaan avautuisimme ilolle ja luottamukselle, vaatimisen sijaan sallisimme ja ankaruuden sijaan rakastaisimme itseämme?

Lempeän elämän käsikirja säätäjille auttaa ottamaan askelia kohti itsensä hyväksymistä, aitoutta ja rennompaa arkea. Sen opastuksella rauhoitut kuulostelemaan sydäntäsi ja löydät luottamuksen itseesi, intuitioosi ja elämään. Kirja ohjaa pois ankaruuden, vaatimuksien, kiireen ja suorittamisen kierteestä iloisempaan, mielekkäämpään ja lempeämpään elämään.

Leena Siitonen on henkisen kasvun ohjaaja. Leena kirjoittaa, luennoi, ohjaa kursseja ja tekee vastaanotollaan intuitiivisia konsultaatioita.


Suosittelemme myös: