Löydä syy MIKSI — Merkityksellisen työn tekemisen opas

Sinek, Simon
Nimeke: Löydä syy MIKSI — Merkityksellisen työn tekemisen opas
Alkuteos: Find Your Why
Tekijät: Sinek, Simon (Kirjoittaja)
Oksanen, Mika (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840317
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.3.2023
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Find Your Why
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 235
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työ, mielekkyys, työviihtyvyys, työmotivaatio, työtyytyväisyys, tiimit, tiimityö, työilmapiiri, organisaatioilmasto, sosiaalinen vuorovaikutus, luottamus, arvot (käsitykset), inspiraatio, kertomukset, johtaminen, johtajuus, harjoitukset
Inspiroidu etsimään syitä, jotka siivittävät kohti pysyvämpää menestystä ja tyytyväisyyttä työelämässä.

Löydä syy MIKSI jatkaa siitä mihin Sinekin aiemmin ilmestynyt huippusuosittu Kysy ensin MIKSI päättyi. Se opastaa käytännönläheisesti, miten Simon Sinekin viisaita oppeja voi hyödyntää inspiraation löytämiseen työelämässä.

Sinekin mukaan tyytyväisyys on sekä oikeus että etuoikeus. Meidän kuuluu herätä aamulla töihin inspiroituneena ja palata kotiin tyytyväisenä kuluneeseen päivään. Tyytyväisyyden saavuttaminen alkaa sen ymmärtämisestä, miksi teemme mitä teemme.

Kirjan yksityiskohtaisten harjoitusten ja askelten avulla pystyt vastaamaan esimerkiksi kysymyksiin työsi tarkoitusperistä, tiimisi yhteisistä tavoitteista ja miten erottua kilpailijoista. Kirja on jokaiselle, joka haluaa panostaa omaan ja kollegoidensa kestävään tyytyväisyyteen ja menestykseen.

Simon Sinek on lähes kulttimaineeseen noussut huippusuosittu tietokirjailija, johtamiskonsultti ja motivaatiopuhuja, jonka TED-luennot ovat saavuttaneet kymmeniä miljoonia katselukertoja


Suosittelemme myös: