Luo haluamasi elämä — Nopean ja kestävän elämänmuutoksen salaisuus

Bandler, Richard
Nimeke: Luo haluamasi elämä — Nopean ja kestävän elämänmuutoksen salaisuus
Alkuteos: Get the Life You Want
Tekijät: Bandler, Richard (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608499
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Alkuteos: Get the Life You Want
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 258
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: neurolingvistinen ohjelmointi, elämänmuutokset, ajattelu, käyttäytyminen, tottumukset, uskomukset, pakkomielteet, pelko, tavoitteet, elämänhallinta
Luo haluamasi elämä auttaa pääsemään eroon peloista ja elämää rajoittavista uskomuksista, tavoista ja ihmissuhteista. NLP-metodin (neuro-linguistic programming, neurolingvistinen ohjelmointi) yksinkertaisten ja muutaman minuutin kestävien harjoitusten avulla ylität haasteet ja saavutat haluamasi hyvät asiat elämän eri alueilla.

Luo haluamasi elämä -teoksen avulla opit tuntemaan itseäsi, mitä elämältäsi haluat ja miten sen voit parhaiten toteuttaa. Opit rakastamaan enemmän, tekemään itsellesi oikeita päätöksiä ja jopa nauttimaan arjen velvollisuuksista. Saat työkaluja onnellisuutesi ja vaurautesi rakentamiseen.

Richard Bandler (s. 1950) on yhdysvaltalainen kirjailija, kouluttaja ja toinen NLP-metodin luojista. Hänen kehittämänsä menetelmät ovat vuosikymmeniä auttaneet miljoonia ihmisiä toteuttamaan pieniä ja suuria elämänmuutoksia. Bandler kouluttaa ja luennoi eri puolilla maailmaa.


Suosittelemme myös: