Luo ikioma noituus — Kapinallisen noidan polku

Maddox, Kelly-Ann
Nimeke: Luo ikioma noituus — Kapinallisen noidan polku
Alkuteos: Rebel Witch
Tekijät: Maddox, Kelly-Ann (Kirjoittaja)
Alavuo, Heini-Sofia (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840928
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 23.3.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Rebel Witch
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 321
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: uusnoituus, noituus, magia, loitsut, ennustaminen (magia), rituaalit, energia, okkultismi
Löydä uusi ja innostava lähestymistapa noituuteen.

Luo ikioma noituutesi houkuttelee kokeilemaan uutta ja tuomaan nykypäivän mukaan noituuden harjoittamiseen. Tämän modernin käsikirjan avulla luot itsellesi sopivat tavat harjoittaa noituutta ja voit kehittää jotain täysin villiä ja yksilöllistä.

Olipa kyseessä sitten rituaalit, loitsut, taika- juomat tai pyhät tekstit, voit painottaa itsellesi tässä päivässä tärkeitä asioita. Voit valita pyhäksi tekstiksesi esimerkiksi Liisa ihmemaassa tai Narnian tarinat. Ehkä haluat luoda täysin oman vuosiympyrän tai kehittää uuden jumalolennon, joka perustuu rocktähtien, elokuvaikonien tai fiktiivisten sankareiden eri piirteisiin.

Luo ikioma noituutesi tarjoaa vinkkejä, ideoita ja käytännöllisiä ohjeita noituuden perinteisten rakennuspalikoiden kanssa leikittelyyn. Kirjan sivuilta löydät tietoa kaikista noituuden perusteista, kuten energian nostattaminen, pyhän tilan luominen sekä merkkien vastaanottaminen ja loitsinta, rituaalit, kristallipallosta ennustaminen, rohdot ja paljon muuta. Luo rohkeasti näistä kaikista jotain täysin omannäköistä!

Kelly-Ann Maddox on palkittu tarot-tulkitsija ja henkinen neuvonantaja, joka tarjoaa voimaannuttavaa korteista ennustamista ja neuvoja. Kelly-Ann pyrkii inspiroimaan ihmisiä löytämään oman, itsenäisen henkisen polkunsa. Työssään hän hyödyntää myös omien mielenterveyden haasteiden, toipumisen sekä noituuden ja henkisyyden kautta uudistumisen kokemuksiaan.


Suosittelemme myös: