Maailmanmestarin mindset

Skyttä, Hanna
Nimeke: Maailmanmestarin mindset
Tekijät: Skyttä, Hanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841352
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 18.9.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 18.9.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Kehitä asenteesi uudelle tasolle maailmanmestarin opeilla.

"Jalokiveä ei voi kiillottaa ilman hankausta eikä minustakaan tullut 12-kertaista maailmanmestaria ilman kovaa harjoittelua. Tämän saavuttamiseksi tarvittavan fyysisen ja psyykkisen suorituskyvyn äärirajoille vieminen useamman kerran päivässä on mahdollista vain jos yksi asia on kunnossa: asenne."

Millainen on moninkertaisen maailmanmestarin ajatusmaailma? Miten toistuvista vastoinkäymisistä noustaan yhä uudelleen? Miten oma lahjakkuus valjastetaan käyttöön?

Hanna Skyttä on 12-kertainen fitness-lajien maailmanmestari, Ms Universe ja kolminkertainen Suomen mestari. Vakavista vammoista ja sairauksista huolimatta Hanna on pystynyt jatkamaan uraansa urheilun huipulla. Maailmanmestarin mindset pureutuu moniulotteisesti Hannan ajatusmaailmaan ja asenteeseen.

Teos on ensisijaisesti tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään ja ajatteluaan sekä hakemaan uusia näkökulmia elämään ja haasteiden selättämiseen. Kirja avaa myös huippu-urheilijan arkea ja suhtautumista esimerkiksi ruokaan, harjoitteluun ja vapaa- aikaan. Hanna ei nosta urheilusaavutuksia jalustalle, vaan haluaa sytyttää lukijan ajattelemaan omaa tilannettaan uudesta perspektiivistä.

Syvenny poikkeukselliseen tarinaan elämästä, sinnikkyydestä ja siitä, miten jokainen voi haastaa asennettaan ja ajatteluaan.

Hanna Skyttä on fitness-lajien moninkertainen maailmanmestari, toimittaja ja ravitsemusasiantuntija. Hannalla on kauppatieteiden maisterin tutkinto, tohtorin väitöskirjaopintoja Australian arvostetusta korkeakoulusta sekä ravintotieteiden koulutus. Hanna on toipunut kahdesta melanoomasta, molempien lonkkien yhtäaikaisesta leikkauksesta, lihansyöjäbakteerin kourista sekä selkäydinleikkauksesta. Hänen aiempia kirjojaan ovat mm. Fuelfood (Tammi, 2013), Detox (Gummerus, 2012) ja Proteiiniherkut ja -välipalat (Tammi, 2014).


Suosittelemme myös: