Mahdollistaja — Avaa aistisi, irrottaudu uskomuksistasi ja oivalla mahdollisuutesi

Niemi, Merja; Arnia, Jaan-Erik
Nimeke: Mahdollistaja — Avaa aistisi, irrottaudu uskomuksistasi ja oivalla mahdollisuutesi
Tekijät: Niemi, Merja (Kirjoittaja)
Arnia, Jaan-Erik (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522604866
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 182
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, elämäntilanne, elämänmuutokset, epävarmuus, pelko, itseluottamus, tietoinen läsnäolo, elämänhallinta
Meissä jokaisessa on paljon käyttämätöntä viisautta ja kykyä. Mahdollisuutemme ovat rajattomat, kun päätämme luottaa, tiedostaa, valita ja toimia, emmekä vain reagoida.

Monien menestystarinoiden yhdistävänä tekijänä on juuri mahdollistaminen. Mahdollista ilmentää, miten voimme toiminnallamme luoda itsellemme ja toiselle ihmiselle sellaista tilaa, jossa voimme toimia näkemämme, tiedostamamme tai oivaltamamme pohjalta uudella tavalla. Näin meissä avautuu ja mahdollistuu todellinen potentiaalimme.

Mahdollista viitoittaa konkreettisin työkaluin, miten tätä intuitiivista ja oivaltavaa potentiaalia voi soveltaa niin työ- kuin henkilökohtaisessa elämässä. Kirja saattaa lukijan kokemukselliseen tilaan, jossa ei-tietoisuus on läsnä ja jossa mahdollistuu vahva olemisen kosketus. Tällöin avautuu uuden luomisen viisaus ja tuleminen tietoiseksi siitä, mitä mahdollistaminen on, miten sitä voi edistää, miten mahdollisuudet voivat toteutua ja miten jokainen meistä voi toimia mahdollistajana.


Suosittelemme myös: