Mantra — Tie sanojen salaisuuksiin

Streng, Petra
Nimeke: Mantra — Tie sanojen salaisuuksiin
Tekijät: Streng, Petra (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840829
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 25.5.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mantrat, mietiskely, jooga, kundalinijooga, astangajooga, harjoitukset, historia
Ota voimauttavat mantrat osaksi arkeasi.

Mantra - Tie sanojen salaisuuksiin taustoittaa eri traditioiden mantraperinteitä ja mantrojen merkityksiä. Ennen kaikkea kirja antaa käytännöllisiä harjoitusohjeita, miten mantrat voi ottaa osaksi omaa arkea. Teos on on ensimmäinen suomeksi julkaistu kirja aiheesta.

Ikivanhoista perinteistä juontavat mantrat ovat tulleet osaksi arkeamme. Joogatunneilla mantrojen ääneen lausuminen on monille tuttua. Mantramusiikin kuuntelu on puolestaan hyvin yleistä kotona rentoutuessa, spa-hoitoloissa tai hierontojen taustalla.

Mantran kauneus ja muutosvoima on kaikkien tavoitettavissa. Mantrat tarjoavat keinoja stressin ja kiireisen elämänrytmin tauottamiseen. Joidenkin näkemysten mukaan mantrassa itsessään on parantavaa voimaa, ja sen värähtelyt sisältävät henkistä energiaa.

Itse mantra-sana on sanskritinkielinen ja koostuu kahdesta osasta manas, joka tarkoittaa mieltä ja trayate, suojelua tarkoittavasta verbistä. Voisi ehkä sanoa, että mantra suojelee mieltä harhailemasta arjen ajatuksissa ja auttaa siten keskittymisessä tai mielen hiljentämisessä.

Petra Streng on kuvataiteilija (TaM), kirjailija ja joogaohjaaja (KRI). Hän toimii laajalti taiteen ja hyvinvoinnin kentällä. Petra fasilitoi eri- laisia tapahtumia ääneen, joogaan ja taiteeseen liittyen. Hän myös säveltää ja laulaa mantra-musiikkia Vayu Naam -nimisessä yhtyeessä. Strengin rakkaus mantraan syttyi jo yli 20 vuotta sitten hänen asues- saan Berliinissä. Siitä lähtien mantra on kulkenut hänen mukanaan elämän kaikissa vaiheissa. Streng on ohjannut mantrameditaatiota sadoille joogaharrastajille ja nähnyt, miten se on auttanut ihmisiä monin tavoin.


Suosittelemme myös: