Meditaation kultainen kirja

Kassila, Taavi
Nimeke: Meditaation kultainen kirja
Tekijät: Kassila, Taavi (Kirjoittaja)
Kassila, Oona (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789522609915
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2023
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 394
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mietiskely, tietoinen läsnäolo, mielenrauha, hyvinvointi, elämäntaito, harjoitukset
Äänikirja, 2022
MP3
36,00 €

Meditaatio on kultaakin arvokkaampaa, sillä se lahjoittaa meille mielenrauhaa, iloa ja lisää kykyämme rakastaa. Meditaatio kasvattaa luovuuttamme ja parantaa terveyttämme. Se vähentää stressiämme ja kohentaa ihmissuhteitamme. Ja lopulta meditaatio lahjoittaa meille ihmiselämän korkeimman päämäärän - valaistumisen, päättymättömän autuuden.

Vaikka meditaation korkein päämäärä tuntuisi kovin kaukaiselta, meditaatio tekee silti arjestamme paremman. Sen tähden meditaatio on yksi parhaimmista lahjoista, joita voimme itsellemme antaa.

Tässä on sinulla käytännöllinen opas, joka kertoo meditaatiosta tieteellisten tutkimusten ja pyhien kirjoitusten valossa. Opit harjoittamaan meditaatiota askel kerrallaan. Kirjaan sisältyy kymmenkunta erilaista meditaatiotekniikkaa, luontomeditaatiosta mindfulnessiin ja mantrameditaatiosta visualisointiharjoituksiin. Tervetuloa meditaation kultaisen lähteen äärelle!

Taavi Kassila on kirjoittanut 20 kirjaa joogasta ja henkisyydestä. Hän aloitti meditaation harjoittamisen lähes viisikymmentä vuotta sitten, 18-vuoden iässä intialaisen joogin opastuksella. Hän on tutustunut omakohtaisesti meditaation eri muotoihin ja harjoittaa meditaatiota päivittäin sekä yksin että yhdessä toisten kanssa - sekä Suomessa että Intiassa. Hän opettaa myös meditaatiota ja hänen nauhoittamansa meditaatio-ohjaus on saatavissa nauhoitteena.


Suosittelemme myös: