Menesty tyyneyden avulla — Opas yksinkertaiseen meditaatioon

Simmons, Russell; Morrow, Chris
Nimeke: Menesty tyyneyden avulla — Opas yksinkertaiseen meditaatioon
Alkuteos: Success through Stillness
Tekijät: Simmons, Russell (Kirjoittaja)
Morrow, Chris (Kirjoittaja)
Kallio, Katariina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522603593
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 26,00 € (23,64 € alv 0 %)

Alkuteos: Success through Stillness
Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas elämä
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, mietiskely, mielenrauha, henkinen hyvinvointi, terveys, onnellisuus, tietoinen läsnäolo, menestyminen
Avain menestykseen löytyy tyynestä ja rauhallisesta mielestä, joka on saavutettavissa yksinkertaisella keinolla meditoimalla.

Supersuosittu hip-hop-moguli, yrittäjä ja bestsellerkirjailija Russell Simmons kertoo kirjassaan, miten meditaation harjoittaminen on auttanut häntä ja useita muita viihdemaailman huippunimiä menestymään urallaan. Simmons ohjaa lukijoitaan löytämään sisäisestä tyyneydestä voiman, jonka avulla on mahdollista löytää omat kykynsä ja hyödyntää ne huippuunsa.

Menesty tyyneyden avulla yhdistää Simmonsin omia kokemuksia, haastatteluita sekä hänen meditaatio-ohjaajiensa viisaita opetuksia. Kirjasta hyötyvät erityisesti ne, joille meditaation harjoittaminen ei ole vielä tuttua.

Russell Simmons on yhdysvaltalainen visionääri, yrittäjä, kirjailija sekä muun muassa Mariah Careyta ja Kanye Westiä julkaisevan Def Jam -levy-yhtion perustaja. Hänen luomuksiaan on nähty ja kuultu menestys-tv-kanava HBO:lla ja Broadwaylla. Simmonsilta on suomennettu aiemmin teos Todella rikas (Basam Books 2013).


Suosittelemme myös: