Menestymisen taito

Hakanen, Matti
Nimeke: Menestymisen taito
Tekijät: Hakanen, Matti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609618
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 17.3.2021 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 17.3.2021
Hinta: 38,00 € (34,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 368
Tuoteryhmät: Tulossa
Etusivu
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Mistä sinä unelmoit? Mitä menestys sinulle tarkoittaa?

Teos Menestymisen taito tarjoaa tienviittoja polullesi menestymiseen. Kirjoittaja Matti Hakanen on suodattanut erilaisista teorioista, oppaista ja omista kokemuksistaan tähän teokseen parhaat menestymisen ohjeet ja oivallukset.
Menestymisen ensimmäinen askel on tietää, mitä haluat.

Menestymiseen liitetään usein ulkoisia merkkejä, kuten valtaa, kuuluisuutta ja rikkautta. Menestyminen voi kuitenkin olla myös sisäinen tunne itselle tärkeän tavoitteen saavuttamisesta. Se voi tarkoittaa vaikkapa mahdollisuutta itsensä toteuttamiseen tai onnellista perhettä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa menestyä.

Jokainen meistä voi menestyä. Sinä voit hyödyntää omia vahvuuksiasi ja kehittyä paremmaksi — oli sitten kyse ammatista, urasta tai vaikkapa jostain taidosta tai harrastuksesta. Menestymisen taito ohjaa sinua löytämään oman tapasi menestyä.

DI, KTM Matti Hakanen on toiminut yritysten asiantuntijatehtävissä koko työuransa ajan. Hän on aikaisemmin julkaissut useita tietokirjoja, viimeisimpänä Onnistumisen taito. Nykyään hän kirjoittaa suosittua Onnistumisen taito - blogia.


Suosittelemme myös: