Metsän hoitava syli — Rohkeasti omalla polulla

Helmenmaa, Henna
Nimeke: Metsän hoitava syli — Rohkeasti omalla polulla
Tekijät: Helmenmaa, Henna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840294
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 14.9.2022
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 151
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: metsät, luonto, terveysvaikutukset, hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, luontosuhde, voimaantuminen, kokemukset, harjoitukset, elämäntaito, henkilöhistoria
Äänikirja, 2023
MP3
22,50 €

Löydä metsän hyvinvointivaikutukset ja vahvista terveyttäsi myönteisten metsäkokemusten avulla.

Oletko käynyt metsäkylpykävelyllä? Ovatko metsissä elävien mikrobien terveysvaikutukset sinulle tuttuja? Tiesitkö kuinka tärkeää maan energiakenttään yhdistyminen on kehomme elinvoiman ja tasapainon kannalta? Metsän hoitava syli kokoaa yhteen ajankohtaista ja tutkittua tietoa metsien hyvinvointivaikutuksista ihmisille. Helmenmaan voimaantumistarinan ja metsäkokemusten avulla voit oivaltaa, kuinka valtava elvyttävä voima ja viisaus metsissä on, kun annamme sille mahdollisuuden.

Metsä virkistää kaikkien aistien kautta. Kirja ohjaa löytämään metsästä mielenrauhaa, energiaa ja voimaa eri tekniikoita hyödyntäen. Teos sisältää lyhyitä ja helppoja harjoituksia, joiden avulla voit voimistaa myönteisiä metsäkokemuksia ja syventää omaa metsäsuhdettasi. Samalla palautat luonnollisen kosketuksesi maahan.

Henna Helmenmaa on metsätieteiden tohtori, joka on työskennellyt vuosia tutkijana. Viime aikoina hän on perehtynyt laaja-alaisesti metsän hyvinvointivaikutuksiin ihmiselle. Helmenmaa on syntynyt Itä-Suomessa ja kasvanut lapsuutensa ja nuoruutensa metsän keskellä. Metsä on syvällä hänen identiteetissään ja hän on tuntenut aina olevansa ”metsän lapsi”.


Suosittelemme myös: