Mielekkäästi irti masennuksesta — Todistetusti toimiva mindfulness-menetelmä

Williams, Mark; Teasdale, John; Segal, Zindel; Kabat-Zinn , Jon
Nimeke: Mielekkäästi irti masennuksesta — Todistetusti toimiva mindfulness-menetelmä
Tekijät: Williams, Mark (Kirjoittaja)
Teasdale, John (Kirjoittaja)
Segal, Zindel (Kirjoittaja)
Kabat-Zinn , Jon (Kirjoittaja)
Rintamäki, Raija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522607652
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 322
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Mielekkäästi irti masennuksesta on uraauurtava teos, joka yhdistää länsimaisen kognitiivisen psykologian saavutukset itämaiseen meditaatiotekniikkaan masennuksen hoidossa. Sen kirjoittajat ovat psykologian ja psykiatrian asiantuntijoita ja Jon Kabat-Zinn on jo useissa suomeksikin julkaistuissa teoksissaan tehnyt pioneerityötä tuodakseen tietoisen,hyväksyvän läsnäolon (mindfulness) periaatteet länsimaisten lukijoiden ulottuville.

Tutkimukset ovat osoittaneet kognitiivisen psykoterapian olevan yksi tehokkaimmista terapiamuodoista masennuksen hoidossa ja kognitiivisesta lähestymistavasta on kirjoitettu paljon. Kuitenkin tämä teos on ensimmäinen, jossa yhdistetään tietoisen läsnäolon opit kognitiivisen psykoterapian löytöihin. Teos on käytännönläheinen itsehoito-opas masennuksesta kärsiville.

Masennus aiheuttaa yksilölle kärsimystä ja on lisäksi merkittävä kansanterveydellinen ja taloudellinen ongelma. Kognitiivisesta terapiasta ja kognitiiviseen lähestymistapaan perustuvista masennuksen itsehoitoryhmistä on saatu hyviä kokemuksia, mutta terapiaa ja itsehoitoryhmiä ei ole tarpeeksi, eivätkä kaikki masentuneet halua tai jaksa hakeutua hoitoon. Helposti omaksuttavien itsehoitokeinojen tarve onkin ilmeinen.


Suosittelemme myös: