Mielen hiljainen vallankumous — Kohti keveyttä ja läsnäoloa

Pueblo, Yung
Nimeke: Mielen hiljainen vallankumous — Kohti keveyttä ja läsnäoloa
Alkuteos: Lighter
Tekijät: Pueblo, Yung (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841437
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 24.1.2024
Hinta: 32,50 € (29,55 € alv 0 %)

Alkuteos: Lighter
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 280
Tuoteryhmät: Etusivu
Uutuudet
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, itsensä hyväksyminen, itsetuntemus, ihmissuhteet, mietiskely, riippuvuus, toipuminen, tottumukset, elämänmuutokset
Mielen hiljainen vallankumous osoittaa, miten me kaikki voimme päästä eteenpäin paranemisen tiellä. Kirjan sivuilta huokuvat Yung Pueblon sydämellinen viisaus ja kokemukset, jotka tarjoavat lukijalle syvällisiä oivalluksia ja uskoa haasteiden selättämiseen.

Yung Pueblon tie syvään paranemiseen alkoi meditoinnin avulla vuosien huumeiden käytön jälkeen. Tutkittuaan rehellisesti pelon ja ahdistuksen tunteitaan hän alkoi löytää ratkaisuja ja keveyttä asioihin, joita oli aiemmin paennut huumeisiin.

Kirja toimii lempeänä muistutuksena siitä, että jokaisella meistä on kyky selviytyä haasteistamme ja elää elämää, joka on täynnä suurempaa iloa, rakkautta ja vapautta.

Yung Pueblo eli Diego Perez on sovittelija, kirjoittaja ja puhuja. Hän on laajasti tunnettu Instagramista ja erilaisista sosiaalisen median verkostoista nimimerkillä Yung Pueblo. Hänen tekstinsä tavoittavat joka kuukausi satoja tuhansia ihmisiä. Kirjoitukset käsittelevät itsensä parantamista, ehdotonta rakkautta ja viisautta, joka seuraa siitä, kun teemme tosissamme töitä itsetuntemuksen eteen. Hänen ensimmäinen kirjansa Inward oli omakustanne, josta tuli nopeasti Amazonin myyntimenestys.


Suosittelemme myös: