Mielenmaisema voimakortit (+opaskirja)

Jänö, Rasaliina
Nimeke: Mielenmaisema voimakortit (+opaskirja)
Tekijät: Jänö, Rasaliina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841789
Tuotemuoto: Useista osista koostuva tuote
Saatavuus: Tulossa 11.11.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 11.11.2024
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Luovuuden voimaa arkeen.

Mielenmaisema-voimakortit ovat taiteilija Rasaliina Jänön suunnittelemia näkymiä mielen salaisiin sopukoihin: mystisiin maailmoihin, harmonian ja ilon lähteille.

Voimakortit tarjoavat lumoavan hetken pysähtyä ja keskittyä itseensä. Ne auttavat löytämään päivään kiintopisteen, johon voit palata aina energian herpaantuessa.
Korttipakka on suunniteltu seitsemän energiakeskuksen sävyihin. Jokaisessa kortissa kerrotaan, mitä energiakeskusta se tukee ja tarjotaan pieni harjoitus tämän vahvistamiseen sekä lataamaan päivään hyvää energiaa.

Kortit on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat arkeensa ripauksen taikaa ja sisäistä hyvinvointia. Korttien avulla on helppo saavuttaa hetki omaa rauhaa ja aikaa arjen hälinässä. Ne inspiroivat ja herättelevät mieltä. Pakkaa on helppo kantaa mukana ja päivän kortin voi vaikka kiinnittää näkyvälle paikalle tarjoamaan voimaa koko päiväksi.

Rasaliina Jänö on Järvenpäässä asuva, mielikuvituksesta valoa ja voimaa ammentava kirjailija ja kuvataiteilija. Rasaliinan sydäntä lähellä on kirjoittaa tarinoita lapsille, jotka tarvitsevat seikkailua elämäänsä. Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat Viimeisen munasolun maailmanvalloitus (Viisas Elämä, 2024) sekä lasten fantasiaseikkailut Taikakello (Kustannus-Mäkelä, 2022) ja Hehkumaa (Kustannus-Mäkelä, 2023). Pienemmille lukijoille Rasaliina on kirjoittanut Lulun ja Pikon kuvakirjaseikkailut (Kustannus-Mäkelä, 2021, 2022).


Suosittelemme myös: