Mieti vielä — Uudelleen ajattelemisen taito

Grant, Adam
Nimeke: Mieti vielä — Uudelleen ajattelemisen taito
Alkuteos: Think Again
Tekijät: Grant, Adam (Kirjoittaja)
Ljungberg, Tuikku (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840195
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 21.10.2021
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Think Again
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 400
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ajattelu, asenteet, uskomukset, kyseenalaistaminen, muutos, kriittinen ajattelu, kriittisyys, epäily, uteliaisuus, tietämys, itsetuntemus, oppimisprosessi, elinikäinen oppiminen, sosiaalinen vuorovaikutus
Tiedätkö olevasi oikeassa? Mistä tiedät sen? Mietipä uudestaan!

Mieti vielä haastaa lukijan harkitsemaan uudelleen ja kehittämään henkistä joustavuutta. Nopeasti muuttuvassa maailmassa olennaista on kyky ajatella uudella tavalla. Päästämällä irti oikeassa olemisen pakosta ja kiveen hakatuista totuuksista meille avautuu ennennäkemättömiä ideoita. Ratkaisu saattaa piillä siinä, mitä emme vielä tiedä.

Kirjan opeilla lisäämme viisautta elämäämme sekä ratkomme työelämän, koulumaailman tai politiikan haasteita. Kirja ohjaa valitsemaan rohkeuden ja epävarmuuden mukavuudenhalun sijaan. Viisautta on luopua kaikesta, mikä ei enää palvele - oli sitten kyse mielipiteistä, työurasta tai identiteetistä.

Rohkeilla ideoilla ja täsmällisillä todisteilla Adam Grant opastaa, kuinka voimme omaksua väärässä olemisen ilon, hyödyntää huijarisyndrooman yllättäviä etuja ja keskustella rakentavasti vaikeista aiheista sekä oppia muilta lukkiutumatta omiin totuuksiimme. Opimme myös kannustamaan muita uudistamaan omaa ajatteluaan. Kirjan lopussa kirjoittaja antaa lisäksi kolmekymmentä parasta käytännön ohjettaan uudelleen ajattelemisen kehittämiseen.

Adam Grant on psykologi, The New York Timesin parhaiten myyvä kirjoittaja, Whartonin arvostettu professori ja Harvardin yliopiston kasvatti. Hän lukeutuu maailman 25 vaikutusvaltaisimman johtamisajattelijan joukkoon ja hän on saanut arvostettuja tieteellisiä palkintoja American Psychological Associationilta sekä National Science Foundationilta.


Suosittelemme myös: