Mindsight — Muutoksen tiede

Siegel, Daniel J.
Nimeke: Mindsight — Muutoksen tiede
Tekijät: Siegel, Daniel J. (Kirjoittaja)
Korhonen, Jussi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522609441
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 512
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: psykoterapia, tietoinen läsnäolo, psyyke, aivot, tunneäly, sosiaaliset taidot, tunne-elämä, tunteet, ajattelu, muutos, henkinen hyvinvointi
Mindsight ei ole ainoastaan kirja - se on väline kokonaan uudenlaiseen ajatteluun.

Tohtori Daniel J. Siegel käyttää termiä ”mielitaju” kyvystämme kehittää tunnereaktioita sääteleviä aivojemme osa-alueita. Voimme tietoisesti harjoittaa mielemme jumiutuneita kytkentöjä ja muuttaa tapojamme tuntea ja toimia.

Kirjassa Siegel soveltaa laajaa tieteellistä tutkimusta arkipäivän tilanteisiin ja esittelee menetelmiä, jotka ovat auttaneet lukemattomia ihmisiä vapautumaan menneisyyden tuskallisista kokemuksista ja raivaamaan esteitä nykyhetken onnellisuuden tieltä sekä saavuttamaan paremman yhteyden ihmisuhteissamme.

Daniel J. Siegel, M.D. on UCLA School of Medicinen kliinisen psykiatrian professori ja UCLA Mindful Awareness Research Centerin ja Mindsight Instituten johtaja. Hän on valmistunut Harvardista ja tehnyt uraauurtavaa psykoterapian uudistamistyötä aivotutkimuksen avulla. Viisas Elämä on julkaissut Siegeliltä myös teoksen Brainstorm - nuoruuden aivomyrskyn voima ja merkitys (2019).


Suosittelemme myös: