Mitä sinulle tapahtui? — Keskusteluita traumasta, sinnikkyydestä ja toipumisesta

Winfrey, Oprah; Perry, Bruce D.
Nimeke: Mitä sinulle tapahtui? — Keskusteluita traumasta, sinnikkyydestä ja toipumisesta
Alkuteos: What Happened to You?
Tekijät: Winfrey, Oprah (Kirjoittaja)
Perry, Bruce D. (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523841772
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 16.10.2024 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 16.10.2024
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: What Happened to You?
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
New York Times -listaykkönen. Miljoona myytyä kirjaa.

Tämä kirja muuttaa käsityksesi elämästä, kokemuksista ja ihmissuhteista.

Varhaisimmat kokemuksemme muovaavat elämäämme pitkälle tulevaisuuteen. Mitä sinulle tapahtui? tarjoaa tehokkaita tieteellisiä ja tunnepohjaisia oivalluksia käytösmalliemme ymmärtämiseen.

Oletko koskaan ihmetellyt omaa käytöstäsi: ”Miksi ihmeessä tein noin?” Omia tunteita kyseenalaistaessa on helppo sortua itsesyytökseen tai tähdätä liian korkeisiin ihanteisiin. Entä jos kysyisitkin itseltäsi: ”Mitä sinulle tapahtui?” Tässä kirjassa Oprah Winfrey sekä aivo- ja traumatutkija Bruce D. Perry tarjoavat täysin uudenlaisen väylän oman käyttäytymisen ymmärtämiseen.

Teoksessa Oprah Winfrey käy läpi tarinoita omasta menneisyydestään sekä kertoo varhaisella iällä kokemistaan traumoista ja vastoinkäymisistä. Oprah käy kirjassa keskustelua traumatutkija Bruce D. Perryn kanssa. Keskustelut keskittyvät ymmärtämään itseä, muita ihmisiä ja käyttäytymistä.

Kirja tarjoaa uuden näkökulman traumoista selviämiseen ja antaa ratkaisuja menneisyyden ymmärtämiseen. Kirjan avulla löydät selkeämmän polun toipumiseen.

Oprah Winfrey on yksi menestyneimpiä ja arvostetuimpia media-alan vaikuttajia. Hän on tullut tunnetuksi etenkin huippusuositusta ja tv-historian pisimpään jatkuneesta “The Oprah Winfrey Show” -keskusteluohjelmasta ja lukuisista hyväntekeväisyyskampanjoistaan.

Bruce D. Perry on Neurosequential Networkin johtaja. Hän toimii psykiatrian ja käyttäytymistieteiden professorina Northwestern-yliopistossa, Chicagossa sekä La Trobe -yliopistossa, Melbournessa.


Suosittelemme myös: