Mökkihulluutta ja mielenrauhaa

Vaara, Sanna
Nimeke: Mökkihulluutta ja mielenrauhaa
Tekijät: Vaara, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840263
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.4.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Viisas Kulttuuri
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mökkeily, elämäntapa, arki, lomailu, kesänvietto, maaseutu, kesämökit, hankinta
Mökkikuume leviää! Ryteikköjen, verenimijöiden ja huussin tuoksun takamailla on Paratiisi, missä neuroottisinkin kaupunkilainen rauhoittuu - tai villiintyy.

Mikä hulluus saa citynaisen ostamaan ensimmäisen näkemänsä mökin? Makuuhuoneettoman saunarakennuksen hylätyltä rantatontilta, salaa perheen vastahankaisilta teineiltä. Valtavatkaan projektit eivät pelota mökkikuumeessa hourivaa. Voiko kaiken, mitä ei osaa, opiskella YouTubesta? Miten suhtautua puolisoon, josta kuoriutuu mökillä maaninen Puuha-Pete? Entä ilmastonmuutokseen tai mökin omistamiseen? Vastaako todellisuus lainkaan kuvitelmia mökkeilyn autuudesta ja saako mökkiläistä enää takaisin kaupunkiin?

Mökkihulluutta ja mielenrauhaa on napakymppi niille, jotka unelmoivat omasta tai vuokratusta mökistä, ovat jo mökkihöperöityneet tai haluavat turvallisen etäisyyden päästä tutustua mökkikuumeen taudinkuvaan. Kirja sisältää oivaltavia pohdintoja, tuoreita näkökulmia, vinkkejä sekä koomisia tarinoita mökkisuhteesta.

Sanna Vaara on kirjailija, tuottaja, sanataidetta suoltava Räppäri Vaara ja mökkimystikko. Vaaralta on aikaisemmin ilmestynyt omasta elämästä proosan keinoin ammentavat teokset Siskonpeti, Modernien munkkien matkassa ja Maa kutsuu!.


Suosittelemme myös: