Movetron, Romeosta Juliaan

West, Taina; Movetron
Nimeke: Movetron, Romeosta Juliaan
Tekijät: West, Taina (Kirjoittaja)
Movetron (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841659
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 5.4.2024. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 5.4.2024
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 196
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat. Muistelmat
Sukella värikkääseen 90-luvun musiikin maailmaan.

Tämä kiehtova teos vie sinut mukaansa aikakaudelle, jolloin diskomusiikki sykki voimakkaasti ja nuoruus hehkui väreissä.

Kukaan ei olisi uskonut, että Suomen suosituin eurodance-bändi tulisi 90-luvun puolivälissä Pohjanmaalta. Eihän siellä ollut edes diskoja, kaupungin valoja ja mustaa asfalttia. Näin kuitenkin kävi, kun alavutelaiset Jukka Tanttari ja Timo Löyvä löysivät kihniöläisen Päivi Lepistön bändin laulajaksi. Movetron nimi syntyi tiukan pohdinnan jälkeen sanoista move eli liikkua ja tron, joka viittasi kaikenlaisiin teknisiin härpäkkeisiin.

Movetron - Romeosta Juliaan herättää henkiin 90-luvun trendit ja tunnelman, jotka ovat elinvoimaisia tänäkin päivänä. Yleisö on edelleen yhtä kiihkeästi mukana Movetronin keikoilla kuin se oli bändin aloittaessa.

Kolmen lahjakkaan artistin silmin avautuva aikamatka vie huolettomalle 90-luvulle, joka herättää nostalgisia muistoja ja kutsuu sinut osaksi tuota musiikin täyteistä aikaa.

Movetron on yhtä kuin Päivi Lepistö, Jukka Tanttari ja Timo Löyvä. Bändi nousi Suomessa suureen suosioon eurodance-musiikin huumassa 1990-luvun puolivälissä. Movetronin tunnetuimpia kappaleita ovat “Romeo ja Julia”, “Ristinolla”, “Prinssi”, “Flavio” ja “Ei kenenkään maa”.


Suosittelemme myös: