Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi — Kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi

Lehtiranta, Erkki
Nimeke: Musiikki, henkisyys ja hyvinvointi — Kuinka musiikki voi muuttaa elämääsi
Tekijät: Lehtiranta, Erkki (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609137
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Sarja: Viisas Elämä
Painos: 3. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 325
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 78.1 Musiikin tutkimus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: musiikkipsykologia, musiikki, kokemukset, fysiologiset vaikutukset, psyykkiset vaikutukset, äänimaisema, hiljaisuus, harmonia, resonanssi, ruumiillisuus, sfäärien harmonia, musiikkifilosofia, taidekäsitykset, musiikkikulttuuri, musiikintutkimus, henkisyys, hyvinvointi, elämäntaito
Tämä kirja on löytöretki ääneen ja musiikkiin. Teos johdattaa niin musiikin ikiaikaisten mysteerien kuin modernin tutkimustiedonkin pariin. Mukana on paljon testattuja vinkkejä, jotka liittyvät musiikin monipuoliseen käyttöön elämämme laadun parantajana.

Musiikki on aineettomin taidemuoto, mutta niin paljon muutakin. Tutkimus on osoittanut sen moninaiset vaikutukset hyvinvointiimme. Hengen kohottajana ja tietoisuutemme avartajana musiikki on suoraviivainen ja tehokas. Se voi muutamassa minuutissa saada aikaan saman kuin pitkäkestoinen mietiskelypraktiikka. Musiikki voi myös auttaa merkittävästi oppimisessa, muistin virkistämisessä ja positiivisten tunteiden vahvistamisessa.

FM Erkki Lehtiranta on musiikintutkija, musiikkituottaja, kirjailija, kouluttaja ja henkisyyden tutkimusmatkailija, joka on tutkinut pitkään maailman eri musiikkikulttuureja ja musiikin moninaisia vaikutuksia. Erkiltä on ilmestynyt myös teokset Astrologia ja hyvinvointi - Löydä omat menestyskoodisi (Viisas Elämä 2017) ja Todellisuuden lukutaito - Vinkkejä valaistumisen varalta (Viisas Elämä 2018).


Suosittelemme myös: