Nainen omassa voimassaan — Tunne syvä viisautesi

Vasko-Kujala, Emilia; Lintukangas, Noora
Nimeke: Nainen omassa voimassaan — Tunne syvä viisautesi
Tekijät: Vasko-Kujala, Emilia (Kirjoittaja)
Lintukangas, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840270
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 23.2.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 23.2.2022
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 352
Tuoteryhmät: Etusivu
Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Voimaannuttava teos naiseuden syvimmästä olemuksesta.

Nainen omassa voimassaan sekä ravistelee että kohottaa lukijaansa, sukupuolesta riippumatta: se tuo vahvuuden eläväksi, todeksi ja sanoitetuksi, niin että kuka tahansa nainen voi kirjan avulla tunnistaa ja tutkia itsessään erilaisia naisen voiman muotoja ja kokonaisuutta.

Vaikka naisena eläminen on vahvasti läsnä nykyajassa, naiseuteen liittyvät käsitteet, sanat ja tarinat eivät aina tavoita 2020-luvun arkea. Kirja puhuttelee myös naiseuteen liittyviä isoja kollektiivisia haasteita ja auttaa löytämään tapoja niiden kohtaamiseen ilman kahtiajakautumista. Haasteiden tunnustaminen voi viedä meidät kohti yhtenäisempää kokonaisuutta, jolloin kipeistäkin traumoista voi puhua rakentavasti ja ihmisyyttä kunnioittaen.

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem) on henkinen valmentaja, valtiotieteiden maisteri, äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Hän on toiminut aikuiskoulutusalan tehtävissä 20 vuotta, sittemmin hyvinvointialan kouluttajana ja yrittäjänä yhdessä puolisonsa Tommi Kujalan kanssa perustamassaan Kehto Koulussa.

Noora Lintukangas (Hartejpal Kaur) on Loviisassa asuva tietokirjailija, toimittaja, yrittäjä, ekonomi, viisilapsisen uusperheen äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Noora tunnetaan Hidasta Elämää -blogistaan ja hän on aiemmin kirjoittanut myös kaksi joogan filosofiasta ammentavaa kirjaa, Viihdy omassa arjessasi (2017) ja Selviytymisopas elämän kriiseihin (2020).


Suosittelemme myös: