Naisen elämänkaari -tehtäväkirja

Vasko-Kujala, Emilia; Lintukangas, Noora
Nimeke: Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Tekijät: Vasko-Kujala, Emilia (Kirjoittaja)
Lintukangas, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840287
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 23.2.2022 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 23.2.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 208
Tuoteryhmät: Etusivu
Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Tutkimusmatka naiseuden monimuotoiseen maailmaan.

Hyväksy muutos ja löydä iloa ja viisautta jokaisesta elämänvaiheestasi. Siinä Naisen elämänkaari tehtäväkirja -teoksen valoisa ohjenuora kaikille tytöille ja naisille, jotka haluavat ymmärtää sukupolvien välistä ketjua ja naiseuden monia eri muotoja.

Kirja kertoo kolmesta naiseuden ikäkaudesta ja älykkyyden keskuksesta, jotka ovat läsnä jokaisessa naisessa, kuten myös kaikki ikäkaudet, kaiken aikaa. Tietoiskujen lisäksi lukija pääsee kirjan tehtävien avulla tutkimaan omaa elämäänsä ja naiseuttaan - laajasti, herkästi, ohjatusti ja kannatellusti.

Tehtäväkirja naisen elämänkaaresta on itsenäinen teos, mutta pohjaa kirjoittajien aiemmin ilmestyneeseen Nainen omassa voimassaan -kirjaan (Viisas Elämä 2022).

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem) on henkinen valmentaja, valtiotieteiden maisteri, äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Hän on toiminut aikuiskoulutusalan tehtävissä 20 vuotta, sittemmin hyvinvointialan kouluttajana ja yrittäjänä yhdessä puolisonsa Tommi Kujalan kanssa perustamassaan Kehto Koulussa.

Noora Lintukangas (Hartejpal Kaur) on Loviisassa asuva tietokirjailija, toimittaja, yrittäjä, ekonomi, viisilapsisen uusperheen äiti ja kundaliinijoogan opettajakouluttaja. Noora tunnetaan Hidasta Elämää -blogistaan ja hän on kirjoittanut aiemmin kaksi joogan filosofiasta ammentavaa kirjaa, Viihdy omassa arjessasi (2017) ja Selviytymisopas elämän kriiseihin (2020).


Suosittelemme myös: