Naisen elämänkaari -tehtäväkirja

Vasko-Kujala, Emilia; Lintukangas, Noora
Nimeke: Naisen elämänkaari -tehtäväkirja
Tekijät: Vasko-Kujala, Emilia (Kirjoittaja)
Lintukangas, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840287
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.2.2022
Hinta: 30,00 € (27,27 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: naiset, naiseus, elämäntaito, itsetuntemus, elämänkaari, myytit, harjoitukset, harjoituskirjat
Millainen on sinun tarinasi?

Naisen elämänkaari -tehtäväkirja kutsuu tutkimaan oman elämäsi kultaista lankaa. Se auttaa havaitsemaan toistuvia tarinoita ja piirtämään hienovaraista elämänkaarta, joka paljastaa sallimuksen polun, oman elämäntehtäväsi. Kirja on kutsu jaettuun matkaan. Se rohkaisee kulkemaan omana ainutlaatuisena itsenä, kuitenkin kumuloituvan viisauden kannattelemana.

Naisen ikääntymiseen liittyviä tärkeitä muutoskohtia käsitellään kirjassa myyttien ja tarinoiden kautta. Tehtävät on suunniteltu valaisemaan nuoren naisen, aikuisen naisen ja vanhan naisen arkkityyppejä, jotka elävät rinnakkain jokaisessa naisessa. Eri ikäkaudet kantavat erilaisia kehitystehtäviä ja kasvun kohtia.

Naisen elämänkaari -tehtäväkirjan harjoitukset sisältävät muun muassa kirjoitustehtäviä, meditaatioharjoituksia ja omassa arjessa toteutettavia rituaaleja, joiden on tarkoitus tukea keskustelua ja jakamista ystävien kanssa, naisryhmissä tai perheissä.

Henkinen valmentaja Emilia Vasko-Kujala ja toimittaja Noora Lintukangas ovat kundaliinijoogan opettajakouluttajia. He tutkivat naisen ikääntymistä ja femiiniä energiaa vanhojen viisaustraditioiden pohjalta. Heiltä on ilmestynyt yhteistyönä myös kirja Nainen omassa voimassaan (Viisas Elämä, 2022).


Suosittelemme myös: