Naisen syklit

Vasko-Kujala, Emilia; Mustajoki, Noora
Nimeke: Naisen syklit
Tekijät: Vasko-Kujala, Emilia (Kirjoittaja)
Mustajoki, Noora (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840676
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Ennakkotilattavissa. Tuote ilmestyy 23.2.2023 ja toimitetaan sen jälkeen.
Ilmestymispäivä: 23.2.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 224
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Löydä sykleissä piilevä viisautesi ja ymmärrä naiseuttasi paremmin.

Nykypäivän alati muuttuvat ärsykkeet ovat saaneet meidät etääntymään luonnollisesta rytmistämme. Oman syklisyyden ymmärtäminen auttaa löytämään itsemyötätuntoa, armoa, voimaa ja oikea-aikaisuutta sekä mahdollistaa täyden potentiaalin mukaisen elämän.

Naisen syklit perehtyy naisen erilaisiin kiertoihin. Kirjassa tarkastellaan muun muassa levon ja toiminnan vaihteluun pohjautuvaa ihmisen ”perussykliä”, kuukautiskierron hormonaalista sykliä sekä hienovaraisempaa energeettistä sykliä.

Kirjassa paneudutaan erityisesti henkilökohtaisen energeettisen syklin tunnistamiseen. Tämä hienovireinen kierto vaikuttaa naisessa syvällä alitajuisella ja sielullisella tasolla. Sen vaikutukset heijastuvat myös naisen psykologiaan ja toimintaan.

Naisen syklit on Emilian ja Nooran kolmas yhteinen kirja naiseudesta. Aiemmin heiltä on julkaistu teokset Nainen omassa voimassaan ja Naisen elämänkaari (Viisas Elämä, 2022). Naisen syklit tarjoaa lisää syvällisiä keinoja oman naiseuden ymmärtämiseen.

Emilia Vasko-Kujala (Jagat Prem) on Kauniaisissa asuva henkinen valmentaja, valtiotieteiden maisteri, äiti ja kundaliinijoogan opettaja- kouluttaja. Hän on toiminut aikuiskoulutusalan tehtävissä 20 vuotta, ensin johdon konsulttina, sittemmin hyvinvointialan kouluttajana ja yrittäjänä yhdessä puolisonsa Tommi Kujalan kanssa perustamassaan Kehto Koulussa.

Noora Mustajoki (ent. Lintukangas) on Kittilässä asuva tietokirjailija, kirjastonjohtaja, uusperheen äiti ja kundaliinijoogan opettaja- kouluttaja. Noora tunnetaan Hidasta Elämää -blogistaan ja häneltä on ilmestynyt myös kaksi joogan filosofiasta ammentavaa kirjaa: Viihdy omassa arjessasi (Otava, 2017) ja Selviytymisopas elämän kriiseihin (Otava, 2020).


Suosittelemme myös: