Näytä keskaria huijarisyndroomalle — Elä juuri kuten haluat

Ambirge, Ash
Nimeke: Näytä keskaria huijarisyndroomalle — Elä juuri kuten haluat
Tekijät: Ambirge, Ash (Kirjoittaja)
Pohjanrinne, Mirka (Kääntäjä)
Vuoriaro, Päivi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522609502
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 283
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntaito, itsensä toteuttaminen, itseluottamus, itsekasvatus, menestyminen, työelämä, yritystoiminta, ammatillinen kehitys, naiset, henkilöhistoria
Onko työelämäsi puuduttavaa pakertamista päivästä toiseen? Tuntuuko sinusta, että sinulla olisi paljon enemmän annettavaa? Haluatko tuntea innostusta ja löytää tien henkilökohtaiseen vapauteen? Unohda kiltteys. Unohda turvallisuus. Unohda tavanomaisuus. Ota oma elämäsi haltuun ja lähde toteuttamaan kaikista vaarallisimpia ideoitasi! Luo itsellesi työ, jota rakastat.

Näytä keskaria huijarisyndroomalle - Elä juuri kuten haluat kertoo, miten se onnistuu. Ash Ambirge mullistaa käsityksesi työstä ja kertoo hykerryttävän hauskasti ja suorasanaisesti oman tarinansa siitä, miten päätyi kodittomasta, rahattomasta orvosta miljoonien arvoisen liiketoiminnan pyörittäjäksi olemalla oma itsensä ja tekemällä merkityksellisiä asioita.

On aika lopettaa teeskentely, anteeksipyytely ja tyytyminen keskinkertaisuuteen. Ambirgen kirja on
mahtava kannustuspuhe huijarisyndrooman kourissa kamppaileville naisille. Niille, jotka haluavat
oppia olemaan kapinallisia, rohkeita naisia, joilla on kanttia elää omannäköistä elämää ja kieltäytyä
noudattamasta sääntöjä.

Ambirge rikkoo työelämään liittyvän myytin toisensa jälkeen ja todistaa omalla esimerkillään, miksi aina kannattaa yrittää ja toteuttaa luovimmat ja hulluimmat ideansa. Kirja kertoo, miten Unelmienlyttääjille laitetaan luu kurkkuun. Miten kasvetaan siksi itsenäiseksi naiseksi, joka on vastuussa omasta elämästään, onnellisuudestaan, rahoistaan ja työstään. Sinulla on lupa haluta enemmän!

Ash Ambirge on miljoonien dollarien arvoisen ja lukuisia palkintoja kahmineen internetsivun ja The Middle Finger Project -blogin luoja. Hän kirjoittaa, luennoi ja rohkaisee naisia ja tyttöjä kunnioittamaan itseään, kapinoimaan ja löytämään oman intohimonsa.


Suosittelemme myös: