Neo Nature — Kohti terveellisempää ja luonnollisempaa elämäntapaa

Foerster, Christo
Nimeke: Neo Nature — Kohti terveellisempää ja luonnollisempaa elämäntapaa
Tekijät: Foerster, Christo (Kirjoittaja)
Tielinen, Kirsimarja (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522604781
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2016
Julkaisuvuosi: 2016
Kieli: suomi
Sivumäärä: 215
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Aarreaitta
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elämäntapa, luonnonmukaisuus, hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, liikunta, ravitsemus, lepo, elämäntaito
Perfektionismista luonnolliseen elämään

Olemme osa luontoa, mutta nykyinen elämäntapamme on kaukana luonnollisesta. Liikumme vain vähän, syömme teollisesti valmistettua ruokaa ja kaikki on pelkkää suorittamista. Työssä, kotona ja vapaa-ajalla pinnistelemme jatkuvasti puristaaksemme elämästä irti kaiken mahdollisen. Pyrimme maksimaaliseen onnellisuuteen, mutta samalla unohdamme sen, mitä todella tarvitsemme.

Neo Nature inspiroi siirtymään perfektionismista luonnolliseen elämäntapaan. Kirjassa yhdistetään tuhansia vuosia vanhaa elämänviisautta uusimpiin tieteellisiin tutkimustuloksiin ja osoitetaan, miten voi elää terveellisesti, olla tyytyväinen ja menestyä. Se ei vaadi mitään ihmeellistä, vain kohtuullisen määrän liikuntaa, terveellistä ravintoa ja myönteisiä ihmissuhteita.

Luonnollisen, omaa kehoa kuuntelevan liikunnan lisäksi kirja opastaa kuuntelemaan omaa yksilöllistä rytmiä, löytämään tasapainon levon ja kuormituksen välillä, syömään terveyttä edistävää ravintoa ja jakamaan myönteistä energiaa myös muille.


Suosittelemme myös: