Olemisen tie — Zen-mietekirja

Saarti, Jarmo
Nimeke: Olemisen tie — Zen-mietekirja
Tekijät: Saarti, Jarmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523840584
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 6.6.2022
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 112
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: mietiskely, zenbuddhalaisuus, onnellisuus, onni, elämän tarkoitus
Oivaltava opas viisauteen, joka vapauttaa ajattelun sen jäykistä rakenteista.

Kōanit ovat zen-harjoituksissa käytettyjä lyhyitä kertomuksia, joiden avulla mieli ja sen toiminta kehittyvät hämmennyksen kautta kohti vapautumista. Olemisen tie - Zen-mietekirjan kuvitetut oppitunnit kertovat noviisimunkin kohtaamisesta mestarinsa kanssa.

Teos on tarkoitettu kaikille itsensä henkisestä kehittämisestä ja mietiskelystä kiinnostuneille. Se sisältää helppoja syvällisiä viisauksia, joita jokaisen on mahdollista ottaa osaksi omaa elämää ja arkea.

Kirjan tarinoiden avulla opit pohtimaan ja ymmärtämään mielen toimintaa sekä kyseenalaistamaan ajatteluasi. Voit lukea kirjaa itseksesi tai käydä sen esimerkkitilanteita läpi yhdessä ystäviesi kanssa. Äänen puhuminen ja dialogi ovat oivallisia tapoja harjoittaa yhteistä mietiskelyä. Myös huumori ja naurun kautta maailman kokeminen ovat keskeisessä roolissa kärsimyksestä vapautumisessa ja hetkessä elämisessä.

Jarmo Saarti (s. 21.12.1960) on tehnyt työuransa eri kirjastoissa. Itämäisestä filosofiasta ja kirjallisuudesta jo nuoruudessaan kiinnostunut Saarti erikoistui opiskeluaikanaan kiinalaisen kirjallisuuden suomennoksiin, josta teki myös väitöskirjansa. Filosofian opinnäytetyönsä hän teki konfutselaisuudesta. Saarti on myös muusikko ja kuvataiteilija. Hän on tehnyt kiinalaisia tussipiirrostöitä jo lukiovuosista lähtien.


Suosittelemme myös: