Olet jo perillä  — Tietoisen läsnäolon taito

Kabat-Zinn, Jon
Nimeke: Olet jo perillä  — Tietoisen läsnäolon taito
Alkuteos: Wherever You Go There You Are. Mindfullness Meditation in Everyday Life
Tekijät: Kabat-Zinn, Jon (Kirjoittaja)
Turpeinen, Tuija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522609786
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Wherever You Go There You Are. Mindfullness Meditation in Everyday Life
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 265
Tuoteryhmät: Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tietoinen läsnäolo, mietiskely, itämainen filosofia, buddhalaisuus, tietoisuus, henkinen kasvu, elämäntaito, itsekasvatus
Elämämme avautuu hetki hetkeltä. Tietoinen läsnäolo voi
herättää meidät huomaamaan jokaisen hetken ainutlaatuisen kauneuden ja sen suomat mahdollisuudet. Se on pysähtymistä tähän hetkeen, tämän hetken hyväksymistä juuri sellaisenaan.

Kirjan ytimekkäät ja valaisevat esimerkit johdattavat lukijan harjoittamaan ja soveltamaan tietoista läsnäoloa omassa elämässään. Ne tarjoavat yksinkertaisen mutta voimallisen tavan päästä kosketuksiin oman viisautemme ja elinvoimamme kanssa. Olet jo perillä sopii oppaaksi ja innoitukseksi niin uusille meditaation harjoittajille kuin siihen jo perehtyneillekin.

Jon Kabat-Zinn on pitkäaikainen joogan ja buddhalaisen meditaation harjoittaja ja Massachusettsin yliopiston stressiklinikan perustaja ja johtaja sekä ennaltaehkäisevän lääketieteen apulaisprofessori. Hän on tutkinut mielen ja kehon vuorovaikutusta paranemisessa sekä meditaation vaikutuksia kivun ja stressin hoidossa. Hänen hoidollisena lähtökohtanaan on potilaiden tietoisen ja hyväksyvän läsnäolon lisääminen.


Suosittelemme myös: