Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot

Nevalainen, Sanni
Nimeke: Oma voima ja Elämänpolku -meditaatiot
Tekijät: Nevalainen, Sanni (Kirjoittaja)
Nevalainen, Sanni (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523840188
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 22.3.2021
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 1t 2m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: meditaatio
Oman voiman ja Elämänpolun meditaatio sisältää kaksi meditaatiota.

Ensimmäinen osa syventää ja vahvistaa yhteyttä voimaan. Oma voima ja sisäinen viisaus löytyvät sinusta ja tämän meditaatiokokonaisuuden avulla pääset siihen kosketuksiin.

Toinen osa ohjaa sinua eteenpäin elämänpolullasi. Kuljet mielikuvaharjoitusten kautta unelmiesi luokse. Meditaatio helpottaa elämänpolkusi luomista ja unelmiesi toteuttamista. Kaikki on mahdollista! Meditaatio tuo voimaa ja rohkeutta kuulla oma sisäinen viisaus ja sydämen ääni. Se auttaa sinua kulkemaan kohti korkeampaa itseäsi ja löytämään elämään selkeyttä, rakkautta ja iloa.

Meditaatioäänite sisältää kaksi noin puolen tunnin syvärentouttavaa meditaatiota. Jälkimmäinen osa alkaa heti ensimmäisen meditaation (kesto 29:23) jälkeen.

Oma voima -meditaatio kesto 00:29:22
Elämänpolku -meditaatio kesto 00:32:38

SANNI NEVALAINEN on kauppatieteiden maisteri, suggestoterapeutti SHY, Valon taiteilija, kouluttaja ja kirjailija. Hän pitää enkelikoulua sekä maalaa sydämen ja sielun maisemia. Äänite on jatkoa äänitteille: Syvärentoutus Kiitos -meditaatio, Enkelimeditaatio Paraneminen, Enkelimeditaatio Rakkaus ja Tie Runsauteen. Sannin muut julkaisut ovat Enkeleiden matkassa, Enkelit arjessa ja Enkelit ystävinä -kirjat, Intuitio- ja Ilon kortit sekä verkkokurssi Aarrekarttakurssi enkeleiden kanssa.


Suosittelemme myös: