Oman elämäsi superstara työkirja — Ammatillisten unelmiesi toteuttamiseen

Tammikallio, Taru
Nimeke: Oman elämäsi superstara työkirja — Ammatillisten unelmiesi toteuttamiseen
Tekijät: Tammikallio, Taru (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522609649
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 256
Tuoteryhmät: Viisas Työ
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsensä toteuttaminen, urakehitys, itseluottamus, uskomukset, hyvinvointi, arvot (käsitykset), unelmat, tavoitteet, henkilöbrändäys, verkostoituminen
Onko sinulla unelma, tai visio, jota haluaisit lähteä toteuttamaan, mutta et tiedä mistä aloittaisit? Onko lempikeskusteluaiheesi työpaikan kahvipöydässä maailman muuttaminen, mutta et tunnu löytävän motivaatiota sanojen viemisestä tekojen tasolle? Jumittaako ammatillinen urasi työssä, jossa näet itsesi hamaan hautaan saakka, mutta joka latistaa kaiken luovuutesi? Jos vastauksesi yhteenkään näistä kysymyksistä on kyllä, Oman elämäsi Superstara työkirja on sinua varten.

Oman elämäsi Superstara - työkirja ammatillisten unelmien toteuttamiseen tuo eteesi kahdeksan toimivaa askelta, joiden avulla muutat unelmasi tavoitteiksi ja alat systemaattisesti tehdä asioita niiden saavuttamiseksi. Jokaisella askeleella saat käyttöösi runsain mitoin motivoivia ja inspiroivia harjoituksia, joiden avulla aikansa eläneet uskomukset on helppo murtaa ja jotka johdattelevat tutkiskelemaan omaa arvomaailmaa syväluotaavasti.

Oman elämäsi Superstara -työkirja sisältää tiukan ja viihdyttävän paketin omien uratavoitteiden kirkastamiseksi ja saavuttamiseksi. Kirjan monipuoliset ja moninaiset harjoitukset innostavat toimimaan omien unelmiesi eteen. Jossittelut ja mutkuttelut jäävät historiaan kirjan tehtävien parissa - on aika tarttua sammakkoa ikenistä ja pistää haisemaan!

Mediayrittäjä ja kirjailija Taru Tammikallio on luonut suositun Oman elämäsi Superstara -konseptin ja -yhteisön haastaakseen pölyttyneitä käsityksiä siitä, mitä työ ja työelämän tulisi olla, sekä auttaakseen epämieluisaan työtilanteesen kyllästyneitä oman elämänsä Superstaroja löytämään rohkeuden ja keinot niiden urahaaveiden saavuttamiseen, joita on välillä vaikea myöntää edes itselleen. Oman elämäsi Superstara -työkirja on jatkoa Oman elämäsi Superstara - toteuta ammatilliset unelmasi kirjalle ja sisältää runsaasti harjoituksia omannäköisesi urapolun luomista varten.


Suosittelemme myös: