Oman elämäsi superstara — Toteuta ammatilliset unelmasi

Tammikallio, Taru
Nimeke: Oman elämäsi superstara — Toteuta ammatilliset unelmasi
Tekijät: Tammikallio, Taru (Kirjoittaja)
Ståhlberg, Kirsi (Lukija)
Tuotetunnus: 9789523840683
Tuotemuoto: Äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 1.1.2022
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Kesto: 9t 31m 0s
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Avainsanat: itsensä toteuttaminen, urakehitys, itseluottamus, hyvinvointi, arvot, unelmat, tavoitteet, henkilöbrändäys, verkostoituminen
Kovakantinen kirja, 2020

32,00 €

Haaveiletko alanvaihdosta, omasta yrityksestä tai etenemisestä urallasi? Haluatko lopettaa epämieluisassa työssäsi näivettymisen, saavuttaa ammatilliset unelmasi ja luoda uran, josta olet aina haaveillut? Toivotko, että voisit nauttia muustakin elämästäsi samalla kun etenet kohti haluamaasi?

Oman elämäsi Superstara® - toteuta ammatilliset unelmasi on viihdyttävä ja humoristisella otteella kirjoitettu opas- ja inspiraatiokirja sinulle, joka haluat heittää hyvästit sunnuntaiahdistukselle, luoda unelmiesi uran ja nauttia elämästäsi täysillä.

Kirja opastaa sinulle askeleet, joita seuraamalla etenet kohti unelmiesi uraa. Teos auttaa sinua löytämään oman suuntasi, rakentamaan vahvan ammatillisen brändin ja timanttiset verkostot. Se kertoo myös, miten kulkea rohkeasti kohti omaa unelmaansa ja raivata esteet tieltään silloinkin kun
puntti meinaa tutista tai lähipiiri heittää kapuloita rattaisiin.

Taru Tammikallio on luovan alan moniosaaja, kirjoittaja ja valmentaja, joka teki hypyn tuntemattomaan, vaihtoi varhaiskasvatuksen opettajan pestin mediayrittäjyyteen ja toteutti unelmansa. Uraasi edistävien askeleiden ja inspiroivien tehtävien lisäksi, hän jakaa kirjassa myös tarinansa rehellisesti kanssasi - niin matkalla vastaan tulleet vastoinkäymiset kuin niitä seuranneet onnistumisetkin.


Suosittelemme myös: