Onko se totta, Pikku Tiikeri? — Neljä kysymystä, jotka saavat sinut hymyilemään jälleen

Byron, Katie
Nimeke: Onko se totta, Pikku Tiikeri? — Neljä kysymystä, jotka saavat sinut hymyilemään jälleen
Alkuteos: Tiger-Tiger is it true?
Tekijät: Byron, Katie (Kirjoittaja)
Wilhelm, Hans (Kuvittaja)
Vehkaluoto, Jenni (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840492
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 27.4.2022
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Alkuteos: Tiger-Tiger is it true?
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 30
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Viisas Perhe
Kirjastoluokka: L85.22 Suomenkieliset kuvakirjat
Pikku-Tiikeri, onko se totta? on tarina tiikerinpennusta, joka luulee koko maailmansa romahtavan: vanhemmat eivät enää rakasta, ystävät ovat hylänneet ja elämä on kaikin puolin epäreilua. Eräänä päivänä viisas kilpikonna kysyy Pikku-Tiikeriltä neljä tärkeää kysymystä ja kaikki muuttuu hetkessä paremmaksi. Kysymysten avulla Pikku-Tiikeri ymmärtää, että hänen ongelmansa eivät johdu ympäröivästä maailmasta, vaan hänen omista, piintyneistä ajatuksistaan. Kun Pikku-Tiikeri oppii kyseenalaistamaan surua ja murhetta tuottavat ajatuksensa, elämästä tulee taas mukavaa.

Byron Katie on yhdysvaltalainen kirjailija ja puhuja. Hän on kehittänyt yksinkertaisen itsetutkistelumenetelmän nimeltään Työ (The Work) ja tehnyt sitä tutuksi miljoonille ihmisille kautta maailman. Hänen kirjansa ovat olleet myyntimenestyksiä, ja niitä on käännetty 29 kielelle. Pikku-Tiikeri, onko se totta? on hänen ensimmäinen lastenkirjansa.

Hans Wilhelm on Yhdysvaltojen eturivin kirjailijoita ja kuvittajia. Hänen kirjojaan on käännetty yli 20 kielelle ja niistä on tehty menestyneitä piirrossarjoja. Wilhelmin kirjat ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä lastenkirjallisuuspalkintoja.


Suosittelemme myös: