Onnellisuuden ohjelmointi — Hyvinvointia neurotieteen avulla

Hanson, Rick
Nimeke: Onnellisuuden ohjelmointi — Hyvinvointia neurotieteen avulla
Alkuteos: Hardwiring Happiness
Tekijät: Hanson, Rick (Kirjoittaja)
Hartikainen, Teija (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608482
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Alkuteos: Hardwiring Happiness
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 338
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: itsekasvatus, kokemukset, tunteet, positiivisuus, negatiivisuus, aivot, toiminta, onnellisuus, tyytyväisyys, henkinen hyvinvointi, tietoinen läsnäolo
Miksi on niin paljon helpompaa takertua kielteisiin tunteisiin kuin tuntea olevansa onnellinen?

Evoluution myötä aivomme ovat mukautuneet oppimaan huonoista kokemuksista nopeammin kuin hyvistä, koska se oli eloonjäämisen kannalta välttämätöntä. Koska aivomme on ohjelmoitu reagoimaan kielteiseen välittömästi ja suhtautumaan myönteisiin asioihin välinpitämättömästi, olemme usein huolestuneita, ärtyneitä ja stressaantuneita sen sijaan että olisimme itsevarmoja, tyytyväisiä ja onnellisia.

Neuropsykologi Rick Hanson osoittaa tässä kirjassa, miten voimme ohittaa aivojen taipumuksen takertua kielteisiin asioihin ja tapahtumiin. Onnellisuuden ohjelmointi esittelee lukijalle menetelmän, joka ammentaa jokapäiväisistä kokemuksista ja niissä piilevistä mahdollisuuksista, joiden avulla voimme ohjelmoida aivoihimme uusia hermostollisia yhteyksiä, jotka edistävät onnellisuutta, rakkautta, itsevarmuutta ja rauhaa.

Kirja on ilmestynyt aiemmin nimellä: Sisäsyntyinen onnellisuus - Tyytyväisyyden, tyyneyden ja itseluottamuksen uusi neurotiede (Viisas Elämä, 2015)


Suosittelemme myös: