Onnellisuus on olemuksesi — Opas pysyvään elämänmuutokseen

Turner, Tina
Nimeke: Onnellisuus on olemuksesi — Opas pysyvään elämänmuutokseen
Alkuteos: Happiness Becomes You
Tekijät: Turner, Tina (Kirjoittaja)
Mustavuori, Jaana-Mirjam (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522609892
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 29.9.2021
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: Happiness Becomes You
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 192
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Muut
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: onnellisuus, itsensä toteuttaminen, elämänmuutokset, henkinen kasvu, buddhalaisuus, elämänfilosofia, aforismit, henkilöhistoria, laulajat
”Todellinen helmi, joka ansaitsee tulla luetuksi uudelleen ja uudelleen”
- San Francisco Chronicle

Elämänkerran ja henkisen kasvun oppaan yhdistävä Onnellisuus on olemuksesi - Opas pysyvään elämänmuutokseen on inspiroiva, toivoa herättävä ja viisas kirja, jossa maailmankuulu laulaja Tina Turner jakaa rankoista elämänkokemuksistaan ja buddhalaisista opetuksistaan ammentamiaan oivalluksia. Omalla valovoimaisella esimerkillään hän osoittaa lukijalle, että vaikeudet voidaan voittaa omaa sisäistä tilaa muuttamalla ja ylläpitämällä toivon kipinää kaikkina hetkinä. Turner kannustaa ihmisiä lähtemään mukaan ihmisyyden vallankumoukseen, jonka avulla jokainen voi voittaa elämänsä haasteet, tehdä mahdottomasta mahdollista ja toteuttaa unelmansa. Myötätunto ja ilo muuttavat maailmaa. Pysyvä onni on saavutettavissa, sillä onnellisuus on osa meidän jokaisen perusolemusta.

Tina Turner on rocklaulaja, lauluntekijä ja näyttelijä sekä yksi maailman rakastetuimmista ja eniten levyjä myyneistä esiintyjistä. Hänen menestynein albuminsa on Private Dancer vuodelta 1984. Turner on saanut 12 Grammy palkintoa ja lukuisia muita tunnustuksia urallaan. Hän asuu Sveitsissä yhdessä aviomiehensä Ervin Backin kanssa.


Suosittelemme myös: