Onnellisuusminuutti

Koppelomäki, Ilkka
Nimeke: Onnellisuusminuutti
Tekijät: Koppelomäki, Ilkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841277
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Tulossa 27.9.2023. Tilattavissa 90 vuorokautta ennen ilmestymispäivää.
Ilmestymispäivä: 27.9.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 96
Tuoteryhmät: Tulossa
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Onnellisuusminuutti on yksinkertainen tapa luoda
onnellisuutta elämän jokaiseen päivään olosuhteista ja
elämäntilanteesta riippumatta.

Jokainen meistä haluaa olla onnellinen. Entä jos voisit todeta elämän lopuksi, että koit onnellisuutta elämäsi jokaisena päivänä?

Onnellisuudesta on kirjoitettu paljon kirjoja ja sitä on kautta aikojen lähdetty etsimään maailman ääriin. Silti ihminen on hyvin lahjakas tekemään yksinkertaisista asioista paljon monimutkaisempia. Arkipäiväiset asiat hämäävät onnellisuuttamme, emmekä osaa olla onnellisia, vaikka kaikki on monelta osin paremmin kuin koskaan aiemmin maailman historiassa

Onnellisuusminuutti tekee onnellisuudesta yksinkertaista ja vaikuttaa koko elämään positiivisesti. Teos on uusin osa Ilkka Koppelomäen Saa mitä haluat -kirjasarjassa.

Ilkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja ja oman elämän ohjaamiseen tarkoitetun Saa mitä haluat -menetelmän kehittäjä. Ilkka on reilun 10 vuoden aikana auttanut menetelmällään tuhansia suomalaisia tekemään arjestaan parempaa ja saavuttamaan tavoitteitaan. Ilkan perustama Uskalla Innostua -tiimi on tehnyt vaikuttavaa työtä itsensä kehittämisen eteenpäin viemiseksi jo vuodesta 2007 asti. Ilkan missiona on ”vähemmän katkeria vanhuksia ja enemmän elämäänsä tyytyväisiä ihmisiä”.

Suositussa Saa mitä haluat -sarjassa Viisas Elämä on julkaissut teokset Saa mitä haluat - Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen (2019), Saa mitä haluat - Elämäsi kirja (2020), Saa mitä haluat -muistikirja (2021) ja Saa mitä haluat: Nuoren kirja - Kasva keneksi haluat (2022).


Suosittelemme myös: