Onnellisuusminuutti — Saa mitä haluat

Koppelomäki, Ilkka
Nimeke: Onnellisuusminuutti — Saa mitä haluat
Tekijät: Koppelomäki, Ilkka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523841277
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 13.11.2023
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 127
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: onni, onnellisuus, hyvä elämä, elämäntaito, harjoitukset
Haluatko onnellisen loppuelämän?

Onnen saavuttamista on pidetty monimutkaisena. Entä jos se onkin helppoa? Kirjassaan Onnellisuusminuutti Ilkka Koppelomäki purkaa onnellisuuden myyttejä. Hän osoittaa, että onnen saavuttaminen voi olla yksinkertaista ja jokaiselle mahdollista. Siihen ei vaadita mitään muuta kuin uskallus tuntea onnellisuutta.

Kirjan ydin on Onnellisuusminuutti-harjoitus, jonka avulla elämästä voi helposti tehdä päivä päivältä onnellisempaa. Harjoitusta testanneiden tarinat herättävät henkiin sen voiman. Koppelomäki jakaa omista kokemuksistaan, valmentajan työstään ja kehittämästään Saa mitä haluat -menetelmästä ammentamansa opit siihen, miten voidaan saavuttaa onnentäyteinen elämä olosuhteista riippumatta. Onnellisuus kuuluu jokaiselle.

llkka Koppelomäki on itsensä johtamisen valmentaja ja oman elämän ohjaamiseen tarkoitetun Saa mitä haluat -menetelmän kehittäjä. Ilkka on auttanut menetelmällään tuhansia suomalaisia tekemään arjestaan parempaa ja saavuttamaan tavoitteitaan. Hänen perustamansa Uskalla Innostua -tiimi on tehnyt vaikuttavaa työtä itsensä kehittämisen eteenpäin viemiseksi jo vuodesta 2007 asti. Ilkan missiona on ”vähemmän katkeria vanhuksia ja enemmän elämäänsä tyytyväisiä ihmisiä”.

Suositussa Saa mitä haluat -sarjassa Viisas Elämä on julkaissut teokset Saa mitä haluat - Opas omannäköisen elämän toteuttamiseen (2019), Saa mitä haluat - Elämäsi kirja (2020), Saa mitä haluat -muistikirja (2021) ja Saa mitä haluat: Nuoren kirja - Kasva keneksi haluat (2022).


Suosittelemme myös: