Opas vagushermon parantavaan voimaan

Rosenberg, Stanley
Nimeke: Opas vagushermon parantavaan voimaan
Alkuteos: Accessing the Healing Power of the Vagus Nerve
Tekijät: Rosenberg, Stanley (Kirjoittaja)
Lönnfors, Sanna (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840126
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Alkuteos: Accessing the Healing Power of the Vagus Nerve
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 6. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 318
Tuoteryhmät: Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 59.3 Henkilökohtainen terveydenhoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: autonominen hermosto, hermosto, hoitomenetelmät, itsehoito, fysikaalinen hoito, vaihtoehtolääkintä, terveys, fyysinen hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, sosiaalinen vuorovaikutus, autismikirjon häiriöt, harjoitukset
Käytännönläheisessä oppaassaan Opas vagushermon parantavaan voimaan Stanley Rosenberg auttaa meitä ymmärtämään aivohermojen elintärkeää roolia psykologiselle ja fyysiselle terveydellemme.

Neurofysiologi Stephen Porgesin polyvagaaliseen teoriaan ja Rosenbergin käytännön kokemuksiin pohjautuva teos selittää, miten erityisesti vagushermon toiminnalla on suuri vaikutus tunnetiloihimme ja vuorovaikutukseemme muiden kanssa. Vagushermon toiminnan palauttaminen voi tuoda apua moniin psyykkisiin ja fyysisiin ongelmiin, kuten paniikkikohtaukset, migreeni tai selkäkipu.

Kirjassa on helppoja harjoituksia vagushermon toiminnan säätelemiseksi ja yksinkertaisia testejä vagaalisen toiminnan testaamiseksi vain muutamissa minuuteissa. Kirja on tarkoitettu niin terveydenhuollon ammattilaisille, kehoterapeuteille kuin tavallisille lukijoille. Uusi lähestymistapa paranemiseen antaa toivoa kroonisista sairauksista, masennuksesta ja traumoista kärsiville sekä autismikirjon häiriöiden oireiden lievittämiseen.

Stanley Rosenberg on amerikkalainen kirjailija ja kehoterapeutti. Hän on opiskellut ja harjoittanut laajasti erilaisia kehoterapioita, kuten Rolfingia, biomekaanista kraniosakraaliterapiaa ja osteopatiaa. Rosenberg on asunut vuosikymmeniä Tanskassa, johtanut kehoterapioita opettavaa koulua ja julkaissut useampia kirjoja.


Suosittelemme myös: