Paranemisen avain

Loyd, Alexander; Johnson, Ben
Nimeke: Paranemisen avain
Alkuteos: The Healing Code
Tekijät: Loyd, Alexander (Kirjoittaja)
Johnson, Ben (Kirjoittaja)
Siitonen, Leena (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840966
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 19.4.2023
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Alkuteos: The Healing Code
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2023
Kieli: suomi
Sivumäärä: 316
Tuoteryhmät: Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: parantuminen, sairaudet, terveys, stressinhallinta, energia, elämänhallinta, itsehoito, itsekasvatus, elämäntaito
Kansainvälinen jättimenestys nyt juhlapainoksena!

Paranemisen avain käynnistää kehon oman mekanismin, joka poistaa jopa 95 % kaikkien sairauksien ja sairastamisen syistä. Immuunijärjestelmää aktivoiva menetelmä soveltuu kaikkien fyysisten ja emotionaalisten ongelmien korjaamiseen.

Käyttämällä säännöllisesti kirjan työkaluja voit parantaa sydämen tason ongelmat, antaa aidosti anteeksi ja karkottaa väärät uskomukset, jotka aiheuttavat elämässäsi stressiä, epäonnistumisia ja jopa fyysisiä sairauksia.

Paranemisen avaimen lisäksi teos sisältää:
● Seitsemän elämän, terveyden ja menestyksen salaisuutta
● 10 sekunnin tehoharjoituksen stressin lievittämiseen
● Ohjeet Sydämen ongelmien tunnistaja -testin tekemiseen

Paranemisen avaimen oppimiseen kuluu vain muutama minuutti, mutta tuloksista on hyötyä loppuiäksi. Laajasti testattu menetelmä sopii lähes jokaiselle.

Alexander Loyd on bestseller-kirjailija, jolla on tohtorintutkinto psykologiasta sekä luonnonmukaisesta lääketieteestä. Hänen kehittämiään menetelmiä sovelletaan ympäri maailmaa fyysisten, emotionaalisten sekä menestykseen tai ihmissuhteisiin liittyvien ongelmien ratkaisemisessa.

Ben Johnson (k. 2019) oli lääketieteen, osteopatian ja luonnonmukaisen lääketieteen tohtori. Johnsonin laaja kokemus teki hänestä merkittävän nimen täydentävän, integroivan ja luonnonmukaisen lääketieteen alalla. Parannuttuaan vuonna 2004 paranemisen avain -menetelmän avulla Lou Gehrigin taudista hän luennoi menetelmästä eri puolilla maailmaa.


Suosittelemme myös: