Paranemisen taito — Kuinka löydän sisäisen viisauden ja itsehoidon voimavarat

Siegel, Bernie S.
Nimeke: Paranemisen taito — Kuinka löydän sisäisen viisauden ja itsehoidon voimavarat
Alkuteos: The Art of Healing
Tekijät: Siegel, Bernie S. (Kirjoittaja)
Utterström, Timo (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522608741
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 3.12.2019
Hinta: 24,00 € (21,82 € alv 0 %)

Alkuteos: The Art of Healing
Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Sivumäärä: 267
Tuoteryhmät: e-kirjat
Viisas Keho
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
Pehmeäkantinen kirja, 2019
Uusi painos
30,00 €

Kirja on perusteellinen katsaus itsensä parantamisen tekniikoihin yhdistettynä empiirisiin tutkimuksiin, jotka todistavat, että näitä tekniikoita voi käyttää arvokkaina työkaluina myös lääketieteellisiin arviointeihin, diagnooseihin ja hoitoon. Siegel osoittaa kirjassaan, kuinka nämä metodit ovat yhdistettävissä moderniin lääketieteeseen.

Kirja havainnollistaa keinoja, joita voimme käyttää edistääksemme paranemista me. Sisällämme on valtava määrä voimaa, jolla on mahdollista luoda muutosta ja parantaa kehoamme. Kirja osoittaa, että itsensä parantamiseen on löydettävissä jokaiselle sopivia, yksilöllisiä keinoja.

Kirja muistuttaa, että mitä tahansa kamppailua käymmekään terveytemme kanssa, on olemassa keinoja, joita voimme käyttää voimaantuaksemme tilanteissa, joissa muuten tuntisimme itsemme voimattomiksi.

Lääketieteen tohtori Bernie S. Siegel jäi eläkkeelle yleis- ja lastenkirurgian vastaanotoltaan vuonna 1989. Siitä lähtien hän on pyrkinyt tuomaan inhimillisyyttä siihen, miten lääketieteelliset laitokset suhtautuvat potilaisiin. Hänen tavoitteenaan on kannustaa potilaita ottamaan vastuu omasta paranemisestaan. Siegel asuu Woodbridgessä, Conneticutissa. Paranemisen avain -menestyskirjailija Alexander Loyd on usein viitannut Siegelin Paranemisen taito -kirjaan opetuksissaan.


Suosittelemme myös: