Pelosta vapauteen — Selviytymisopas vaikeina aikoina

Chödrön, Pema
Nimeke: Pelosta vapauteen — Selviytymisopas vaikeina aikoina
Tekijät: Chödrön, Pema (Kirjoittaja)
Bhutia, Elina (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789523840157
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 15.12.2021
Hinta: 28,00 € (25,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Viisas Elämä
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 167
Tuoteryhmät: Viisaat Klassikot
Viisas Mieli
Kirjastoluokka: 17.3 Elämänfilosofia. Elämäntaito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: tiibetinbuddhalaisuus, elämäntaito, mietiskely, henkinen hyvinvointi, elämänfilosofia, empatia, buddhalaisuus
Kulkemalla pelkojamme kohti avaamme sydämemme lempeydelle ja ilolle.

Meillä on aina vaihtoehto: voimme antaa elämän olosuhteiden joko kovettaa tai pehmentää meidät. Buddhalaisnunna Pema Chödrön opastaa teoksessaan Pelosta vapauteen, miten valitsemme lempeyden. Hän esittelee tiibetinbuddhalaisuudesta ammentavia harjoituksia, joiden avulla meidän on helpompi kohdata kaikki se, mitä elämä tuo tiellemme. Kun hyväksymme olosuhteemme sellaisina kuin ne ovat, pystymme rentoutumaan muutosten keskellä ja vapautumaan peloistamme.

Monet käyttäytymismallimme perustuvat pelkoon. Kohtaamamme vaikeudet voivat tehdä meistä vihaisia ja pelokkaita, mutta saamalla yhteyden perushyvyyteemme muutumme myötätuntoisemmiksi ja lempeämmiksi itseämme ja toisia kohtaan. Opimme olemaan läsnä tässä hetkessä, ja elämästä tulee rennompaa ja nautinnollisempaa. Elämäämme alkaa virrata lisää iloa, joustavuutta ja rohkeutta.

Pema Chödrön on amerikkalainen buddhalaisnunna ja yksi Chögyam Trungpan, kuuluisan tiibetiläisen laman, tärkeimpiä oppilaita. Hänen teoksistaan on aiemmin suomennettu Viisaus kaaoksen keskellä (Viisas Elämä 2021).


Suosittelemme myös: